arc facut in joaca

Munca mea.......
Post Reply
anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::bucuresti
judet:----
Varsta:43
arc facut in joaca

Post by anasazzy » 06 Jan 2008, 14:29

salut arcasilor .iata ce am facut pe 2 ian cind aveam nevoie de ceva sa uit de mahmureala si dureri de cap :lol: Image
    lImagea cit de noduros era batul credeam ca va pocni dar mam inselat . am tras cu el si trage bine chiar daca are mult set ,dupa calire pe burta sper sa se reduca setul.arcul l-am facut pe 2 ian dar slefuirea pe 4 si 5 cu grija si foarte incet sa nu afectez in inelul 2 , sapwoodul care este sub coaja l-am dat jos pe tot chiar daca batul era subtire.acum l-am dat cu lac si astept sa se topeasca zapada sa am unde trage fara sa caut cu lopata sagetile.la buna vedere pe aici si sanatate de fier
    Last edited by anasazzy on 03 Aug 2008, 10:59, edited 2 times in total.

akila
    Membru al forumului
    Membru al forumului

Post by akila » 06 Jan 2008, 20:08

Salut...simplu si la obiect...ce lemn ai folosit?? si stii cumva si cate kg forta are?? daca imi permiti un sfat..ai grija daca vrei sa tratezi lamnul la cald, sa nu incerci sa-i bagi prea mult reflex in ideea de a ramane cat mai drept dupa calire,pentru ca lemnul a fost deja stresat intr-o anumita directie si daca ii bagi relfex, s-ar putea sa se rupa chiar cand ii bagi reflexul, sau mai rau cand il incoredezi...cel mai bine trateaza-i burta asa cum este el si lasa-l asa...tratamentul la cald o sa-i mai dea ceva putere oricum asa ca...felicitari pentru arc...ai inceput anul bine. :wink: .Eu l-am inceput cu un recurve pe care o sa-l postez imediat..numai bine..

anasazzy
    Constructor de arcuri
    Constructor de arcuri
    Am un arc:da
    Construit de mine:da
    locuiesc in::bucuresti
    judet:----
    Varsta:43

Post by anasazzy » 07 Jan 2008, 20:46

salut akila ,mersi pentru sfaturi, arcul este din lemn de corn :) , trage 22.5 kg dupa calire la 68 cm fuldraw ,este cam mult pentru degetele mele la ora actuala :oops: ,ma gindeam sa ii mai scad din forta chiar daca l-am lacuit. cit despre arcul facut de tine , ce sa zic al meu arata ca o cioara al tau este paunul . un arzist ramine artist :wink: . eu sint cu utilitatea fara arta tu le combini pe amindoua si reusesti de minune.multumesc inca odata pentru sfaturi, la revedere.

Post Reply