Image034.jpg
Arc takedown laminat
-
- Membru al forumului
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Re: Arc takedown laminat
Foarte interesant. Sa ne tii la curent cu progresul. Poate chiar sa faci un build-along. Succes!
-
- Membru al forumului
Credeam ca asta e un build-along
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
sa ai grija sa fie plana suprafata aia pe care ai sa montezi bratele....fierastraul pendular nu taie drept..are obiceiul sa taie un pic oblic....bafta in continuare...
-
- Membru al forumului
am continuat sa finisez penele de la brate
-
- Membru al forumului
-
- Membru al forumului
-
- Membru al forumului
-
- Membru al forumului
Salut! am si eu o intrebare: ai avut un motiv anume sa faci matrita din 2 bucati? de ce nu ai incercat sa iti construiesti o matrita de genul asta viewtopic.php?f=78&t=754, cum a facut fast_arrow, fiindca eu cred ca acele camere de bicicleta pun o presiune mai mare asupra fasiilor de lemn, rezultand o lipire mai buna. si in plus, cred ca presiunea e distribuita si mult mai uniform pe laminate folosind o martita cu benzi de cauciuc(sau ceva elastic). nu zic ca matrita asta a ta nu este buna, dar cred ca era mai usor de construit una cu benzi de cauciuc...
Last edited by IT_support on 23 Jan 2013, 20:05, edited 1 time in total.
Reason: fixed domain url
Reason: fixed domain url
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Salut!
S-a dovedit ca functioneaza si folosirea "camerei de bicicleta" ; parerea mea e ca furtunul de "pompier" e sfint! Actiunea lui de presare este mult mai uniform distribuita si constanta (fara sa mai spunem ca poti controla forta de apasare!!!) pe fiecare mm patrat .Cel putin elimini un factor . ATENTIE! ORCE EROARE fie legata de presare, de omogenizarea rasinii,de calitatea fisiilor-lemn+prelucrare,etc duce la aparitia ...esecului.
Bafta!
S-a dovedit ca functioneaza si folosirea "camerei de bicicleta" ; parerea mea e ca furtunul de "pompier" e sfint! Actiunea lui de presare este mult mai uniform distribuita si constanta (fara sa mai spunem ca poti controla forta de apasare!!!) pe fiecare mm patrat .Cel putin elimini un factor . ATENTIE! ORCE EROARE fie legata de presare, de omogenizarea rasinii,de calitatea fisiilor-lemn+prelucrare,etc duce la aparitia ...esecului.
Bafta!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -