un nou set de bamboo

Munca mea...
Post Reply
dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34
un nou set de bamboo

Post by dady » 27 Sep 2009, 20:43

am facut un set pt horsebow, de data asta mai usoare, sper ca se invart in jur de 20-25 grame, inca nu le-am cantarit dar shafturile sunt mai subtiri decat la celalalt set si farfurile mai usoare (80grains, vo 5 grame)

varfu
Image
pene arse la aparat
Image
si setu, cea din mijloc are penele mai inguste pt flight. la noc am facut o parte neagra pt a fi mai usor de pozitionat sageata pe coarda
Image
Image
Image
Image

azi am testat sagetile, in afara de cea de flight care nu s-a prea stabilizat in 25-30m restu merg destul de bine, se grupeaza bine si se stabilizeaza relativ repede... si se vede clar diferenta fata de celalalt set :D in bine normal :)

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: un nou set de bamboo

Post by raduL_tfh » 27 Sep 2009, 21:08

foarte marfa! imi place mai ales forma penelor, la ce aparat le-ai facut? ceva construit de tine sau de cumparat?

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 28 Sep 2009, 13:27

e facut de mine

rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::dumbraveni sibiu

Post by rotariu nicolae » 28 Sep 2009, 20:39

salut foarte frumoase sper ca ma vei lasa si pe mine sa incerc una sau doua cind o sa vin la tg mures ,apropo ai cumparat de curind bambusul de la baumax? andrei te roaga fiul meu sa -i zici de unde ai cumparat colierul ce-l porti la git ,vrea sa-si cumpere si el unul fiindca i-a placut foarte mult.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 28 Sep 2009, 22:13

Salut, normal ca te las :), poti trage tot setul. bambusu e din stocu vechi din care mai am pt vo 2 seturi (am ceva planuri cu ele dar asta cand am timp). la baumax nu am mai fost, dar daca trec si sunt te anunt. "colieru" e luat d-aici aproape de mine, cand vi in mures dai un tel si te indrum.
azi am cantarit sagetile, si vestea buna e ca am scos una de 18 grame :D , 5 de 24 grame si una de 28. cea de flight e de 24 asa c ma gandesc sa schimb penele sa le pun normale sa fie 5 bune de tinta. in seara asta am tras iar cu ele cu florin in nocturna :) a fost fain, am si cautat sagetile ca intrau sub iarba, sper sa mai putem trage in locu ala... e ff bun si se poate trage cred si de la 100m :D

rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::dumbraveni sibiu

Post by rotariu nicolae » 29 Sep 2009, 21:01

salut 18 gr. ca sagetile de carbon cred ca merg bine cind voi mai merge la baumax o sa-mi cumpar si eu vreo doua legaturi mai subtiri apr.6-7mm ca sa iasa mai usoare

Post Reply