set de sageti traditionale (de la lume inspirate)

Munca mea...
Post Reply
dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34
set de sageti traditionale (de la lume inspirate)

Post by dady » 23 Oct 2009, 16:09

Am in plan de ceva vreme sa fac un set de vo 10 sageti din tari (zone) diferite, toate cu traditie(Coreea, Japonia, america de sud, amerindienii, Siberia, China, Anglia....). Sagetile vreau sa fie cat mai diferite una de cealalta, adica sa nu pun 2 zageti care desi sunt din zone diferite sa fie la fel sau cu diferente neobservabile. Incep cu o sageata amazoniana, in general folosita la vanatoarea animalelor mici sau pasarilor, 2 pene, varf din bambus (sau alt lemn tare si calit) acestea folosindu-se otravite. lungimile lor variaza de la 40cm pina la 130-150cm

Sageata amazoniana:
Image
Image
Image
Image

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: set de sageti traditionale (de la lume inspirate)

Post by Greenarrow » 24 Oct 2009, 20:38

Misto sageata....penele au un aspect mai neobisnuit,dar arata bine.....acum sincer nu cred ca e chiar amazoniana...singura asemanare cu una amazoniana ar fi varful de bambus si faptul ca are 2 pene.Eu vazusem pe net ca cele amazoniene sunt altfel

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Re: set de sageti traditionale (de la lume inspirate)

Post by dady » 24 Oct 2009, 21:26

asta e o replica a unei sageti detinute de Scorillo, aceea e amazoniana deci presupun ca si asta o fi :D. e adevarat ca sunt multe tipuri de sageti amazoniene dar am ales-o asta datorita penajului, restu ce le-am mai vazut nu erau majoritatea formate clasice si tocmai asta intentionez ca sagetile sa nu semene... sa fie deosebite :).. oricum nu e inventia mea si nici restu nu o sa fie.

Post Reply