asta e forja mea...vedere de deasupra...e bagata in pamant...intre niste pietre mai mari asa....oricum nu va sta prea mult acolo...vreau sa o mut intr-o cutie metalica cumva...

Aici puteti vedea bucata de fier in forja...si cand am scos-o afara...in poza a iesit rosietica asa,,,dar de fapt era orange spre galben la culoare...acuma imi dau seama ca nu se vede uscatorul de par...care e pozitionat chiar in fata forjei....iar teava prin care intra aerul e bagata prin caramida de samota care e pusa la intrare....in partea de jos am scobit-o cu dalta, exact cat sa intre taeava pe acolo....aerul vine de jos in sus....teava are niste gauri date in ea....merge super bine....singura problema e ca trebuie sa o modific un pic, ca sa fac economie la carbuni....pentru un varf de ex.. nu am nevoie de toata lungimea forjei...ci doar de un focar mic unde sa bag varful....forja a fost gandita si pentru lame de cutit mai lungi, etc...

Si asta e produsul finit...

NU arata el prea grozav....dar in realitate, ai un sentiment fain cand te uiti la el.....mie personal imi place...e ciudat asa...primitiv.....acuma daca as vrea ca acest varf sa se potriveasca perfect pe un shaft de 8 mm, ar trebui sa mai tai u 1 cm din camasa asa unde intra shaft-ul.... daca as vrea sa-l montez pe un shaft de 10mm, pot sa-l las asa....pe urma... ar mai merge scurtat un pic varful...acuma are cam 6 cm lungime doar varful ...in total are cam 10cm...cantareste 20 grame....cam atat ar fi de spus....o sa mai incerc cu siguranta, si o sa mai revin cu poze..... am vrut sa impart cu voi primea mea experienta de acest gen....e un sentiment super fain....imi trebuie si ceva scule....nicovala, clesti...m-am chinuit cu un mops....ar mai trebui un fier conic pe care sa pot bate camasa varfului, sa-i dau forma aia conica , sa fie facuta ca lumea....dar nah...varful e destul de functional, chiar si asa, realizat cu ce am avut la indemana....numai bine...