Ce alte hobby-uri mai aveti?

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
liviu
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Ce alte hobby-uri mai aveti?

Post by liviu » 29 Oct 2009, 22:47

Desenele sunt facute pe caiete de mate si nu cred ca am cum; am si ceva in paint ce as fi vrut sa pun undeva aici, dar nu stiu daca si cum pot face asta (cumva sa uploadez fisierul). Daca se poate pune si stii cum, zi-mi te rog. :)

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 29 Oct 2009, 23:54

am si ceva in paint ce as fi vrut sa pun undeva aici
in Paint? tu vorbesti serios?

liviu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by liviu » 30 Oct 2009, 00:00

Si...odata demult mai si scriam cate ceva din cand in cand...mi-ar placea si acum, dar nu mai am timp.

http://diliviu.wordpress.com/category/j ... calatorie/

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 30 Oct 2009, 15:46

iti trebuie cont la photobucket,si dupaia e simplu,vezi ca e un subiecte pe undeva in care iti arata cum sa pui pozele

Image

aia am facut-o in juma de ora,fara prea multe linii de constructie,si fara sa ma gandesc mult la forma ei;scanata arata mult mai naspa :)
ma gandesc daca sa merg la arhi,sau la industrial...oricum,mai am 2 ani jumate pana atunci....
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

SzylaRd
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by SzylaRd » 30 Oct 2009, 22:36

Deci hobby....
1. Pescuitul - pe aici este destul de mult somn(peste) si din care am prins cateva(20-25) exemplare
2. Plimbariile in padure(cu/fara bicicleta) - cu tata dupa coarne de cerbi :X acum 2 anisori am gasit 2 si anu trecut 1 :D

liviu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by liviu » 31 Oct 2009, 20:32

Ai mana pentru desen. Eu as alege arhi, tu vei sti mai bine...doar sa alegi cu inima :)

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 31 Oct 2009, 21:43

totusi,cred ca arhi e mai ok...daca ar fi design auto,sectie specializata ar fi calumea,m-as duce acolo,da in Romania nu prea ai ce face cu asa ceva,si nici unde sa faci asa ceva ...la arhi ii 6 ani :|la 25 de ani sa termin faculta nu-i prea misto...da sper ca in timpu facultatii sa gasesc ceva de lucru,si nu ma refer la impartit fluturasi :)) ceva mai profitabil;am auzit ca ar putea fi constructia de machete la diferite constructii

intre arhi si auto ii cam tot una....sa desenez masini mi-a aratat tata acu ceva timp,la scoala nu am facut nimic legat de asta ,da parca is mai atasat de auto decat de arhi :o3

matei
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by matei » 04 Nov 2009, 13:12

faine desene!
nu te gindi ca n-ai sanse ca designer auto daca vrei cu adevarat. pe vremea comunismului cind eram eu in scoala aveam un coleg cre tot desena masini (si el avea mina) si visa sa faca design auto - iti dai seama ce sanse aveai in anii 80 si ce perspective. totusi prin 88 a emigrat cu familia in state si a ajuns la cea mai tare scoala de design auto. daca atunci s-a putut de ce nu s-ar putea si acum. cine-i tatal tau de te-a invatat sa desenezi asa fain, e artist? poate-l cunosc daca-i din CJ. eu sint sculptor

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 04 Nov 2009, 15:27

nu-i artist...a fost inginer,a facut politehnica in cj;dupa ce s-a ,,lasat'' de inginerie a facut dreptu
in facultate desena tot felu de chestii,a castigat si ceva premii,da alea au fost acu mult timp,acu vo 20

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 04 Nov 2009, 18:08

nu vreau sa-ti tai din elan, dar am vazut cam cum lucreaza baiati care se pregatesc pt asa ceva. daca vrei sa faci asta, tre sa pui mana sa te documentezi, sa inveti, sa exersezi foarte mult. k ai mana la desen, dar nu ai exercitiu. ai grija sa nu fie ceva trecator sa-ti "ratezi" viitorul. in caz ca nu te-ai documentat, desi mi-e greu sa cred ca nu, cauta sa afli cu ce se mananca designu auto, ce implica, pt ca nu e nici pe departe numai desenatu de masini. mai ales cand iti alegi o profesie care nu e foarte raspindita tre sa te gandesti ca, concurenta poate fi mare si la un nivel destul de ridicat si daca vrei cu adevarat sa faci fata tre sa lupti. eu iti doresc tot succesu de care ai nevoie si sper sa reusesti, poate vodata o sa si conduc o masina "desenata" de tine;)

Post Reply