interesant cum trag acesti bravi arcasi cu longbow

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
soimu`
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::arad dar e prea scurt
interesant cum trag acesti bravi arcasi cu longbow

Post by soimu` » 20 Oct 2009, 12:30

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: interesant cum trag acesti bravi arcasi cu longbow

Post by akila » 20 Oct 2009, 18:24

Superb....doar pentru chestia asta m-as apuca sa ma antrenez cu arcuri tari....imi place extraordinar de mult...numai ca uneori e un pic mai dificil sa gasesti o locatie adecvata pentru asa ceva....la poligon de ex., nu am disponibili decat 100m din pacate.... :(

metzger
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by metzger » 26 Oct 2009, 03:32

super... frate dar cit aveau arcurile alea? stiu ca cele autentice au in jurul a 155 lbs... eu dupa ce trag 24 sageti cu compound-ul meu sunt rupt si nu mai pot nimeri calumea si are numai 60 lbs.
Akila la marginea iasului la capatul cartierului dacia sunt niste cimpuri perfecte pt tras la distanta mare iarba e mica barbierita de citeva turme de oi asa ca riscul sa pierzi o sageata e destul de mic... acceptabil. Am fost acolo de multe ori si nu am pierdut decit o sageata.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 26 Oct 2009, 11:22

Da...cunosc zona Daniel...numai ca stiu ca e cam populata...acuma depinde...in timpul saptamanii s-ar putea sa nu fie nimeni....e o idee.. :d

metzger
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by metzger » 26 Oct 2009, 12:45

trebuie numai sa mergi cam 1-2 km distanta fata de pod dupa aia nu o sa inteleaga nimeni ce faci de la distanta aia, asa faceam eu.

rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::dumbraveni sibiu

Post by rotariu nicolae » 01 Nov 2009, 19:41

salut!
am mai vazut imaginele superb dupa mine longbow-ul este cel mai bun arc traditional ! nu este indicat pentru incepatori datorita fortei mari de intindere dar dupa un antrenament nu prea indelungat cred ca oricine sar descurca destol de bine .satisfactia pe care o am cind trag cu un arc puternic.nu neaparat longbow nu o am cu nici un alt fel de arc si ma refer la arcuri traditionale

Post Reply