Auzi prietene???...hai sa-ti explic cum sta treaba..poate nu ai inteles de prima data....daca ai fi avut bunul simt, ca inainte de a pune acea intrebare, sa citesti putin pe acest forum..asa de curiozitate, ai fi descoperit tot ce era nevoie sa stii....cum e cu lemnu uscat, cum poti sa-l reduci la dimensiuni, cat timp tre sa stea sa se usuce, in cat timp se usuca, si muuuuuuuuulte alte informatii....informatii care s-au adunat aici pe forum, prin munca unor oameni, care acu cativa ani nu au avut norocul pe care il aveti voi cei care sunteti veniti de putin timp pe acest forum....voi aveti acuma informatia la indemana.....multi dintre noi am stat noptile pe net, pe forumuri straine, si ne-am tocit creierii ca sa pricepem cate ceva, si ca sa putem face arcuri, sa le postam aici, sa existe informatii si in Romania pentru cei care iubesc acest sport, si pentru cei care iubesc arcurile, sa nu mai trebuiasca sa stati cum am stat noi de nebuni zile in sir in fata calc....si acuma vii tu, care nici macar nu ai avut curiozitatea sa citesti pe aici ce era de citit, si intrebi cum sa-ti faci un arc....pai ma baiatule.....florin a fost super dragut ca ti-a raspuns, si ca s-a obosit sa scrie acel mesaj...si ti-a dat un sfat super fain... nu stiu daca ai sesizat , dar lumea nu prea s-a inghesuit sa-ti raspunda, tocmai pentru ca ai pus o intrebare super aiurea, fara sa fi avut curiozitatea sa te documentezi putin inainte.....si tu ce faci??? pe tine te doare fix la basca, si te apuci si faci un arc si-l rupi....arc care nu avea cum sa iasa, din moment ce lemnul ala nu era uscat, si multe altele....si mai ai si tupeu de nesimtire in tine, sa-mi raspunzi mie in topicul tau la modu cum mi-ai raspuns.....eu as zice sa te mai gandesti...inteleg ca esti poate la o varsta la care hormonii zburda alert, si pot trece cu vederea odata un astfel de comportament, nu ma cunosti, si nu ne tragem de sireturi....si nu vreau sa sune a amenintare, si nici nu-mi place sa amenint....dar lumea asta sa stii ca uneori e foarte mica....si ar bine sa ai grija cum te comporti si cum te exprimi pe viitor....
PS..imi cer scuze pentru offtopic, de obicei nu prea pun la suflet astfel de chestii, dar de data asta chiar m-am enervat...