Club de tir Cluj
-
- Membru al forumului
de data asta nu o sa pot veni, poate data viitoare.
numa bine.
numa bine.
- Mugurbb
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
Re: Club de tir Cluj
anuntam si urmatoarea sedinta. esti binevenitsergiu wrote:de data asta nu o sa pot veni, poate data viitoare.
numa bine.
Silence is golden and Duct Tape is silver.
-
- Membru al forumului
Acest topic are aprox 16 luni vechime , se pare ca e destul de greu sa infiintezi un club... va urez succes si va urmaresc in continuare
- cristiflorin
- Membru al forumului
- locuiesc in::cluj
- Varsta:31
De birocratie nu ducem lipsa, dar vezi, pe linga infiintare (3 oameni sunt suficienti, sau un arcas chiar si 2 prieteni volunari..) iti trebuie totusi o mina mai mare de oameni ca sa il sustina functional financiar s.a.m.d. Sunt destui oameni care ar dori sa traga cu arcul ca agrement, printre care sunt si eu.. care nu au neaparat nevoie de a frecventa un club de 3 ori pe saptamina... sau de a concura (eu de ex nu ma simt pregatit pentru concursuri si nici nu o sa prea fac ceva in directia asta) dar daca sectiile de tir de la cluburile municipale s-au desfiintat, cineva tre sa o ia de la capat. SI chiar daca mai incet. De cind m-a pus Florin in legatura cu Andrei acu citiva ani ne-am tot gindit la un club si in timp au mai aparut si altii dornici de a se implica. Federatia nu se prea implica aici, din pacate. La un oras mare ca Clujul (si federatiile ce vor sa creasca trebuie sa ,,roiasca" alte asociatii pina ce acestea se stabilieaza) daca aparea un antrenor sportiv macar cu initiativa din partea FRTA (si sunt in Cluj sportivi legimimati, chiar o studenta campioana nationala) sa puna niste baze minime se facea totul mai usor. Cred ca esti de acord ca membrii acestui forum au avut in ultimii citiva ani cea mai mare implicare in popularizarea acestui sport.
Multumim de interes, si daca vreodata treci prin Cluj, nu ezita sa ne cauti.
PS azi am aflat de la padurar ca locul nostru din Hoia e proprietate privata. de aici rezulta in primul rind ca politia nu prea are ce comenta , sau ca am putea cere proprietarului permisiunea amenajarii unui panou permanent samd
Multumim de interes, si daca vreodata treci prin Cluj, nu ezita sa ne cauti.
PS azi am aflat de la padurar ca locul nostru din Hoia e proprietate privata. de aici rezulta in primul rind ca politia nu prea are ce comenta , sau ca am putea cere proprietarului permisiunea amenajarii unui panou permanent samd
- Mugurbb
- Membru al forumului
Multumim de urari.Sharpshooter wrote:Acest topic are aprox 16 luni vechime , se pare ca e destul de greu sa infiintezi un club... va urez succes si va urmaresc in continuare
Pacat ca esti asa departe ca ai putea sa grabesti procesul... Ardelenii sunt mai lenti ca cei din sud. La voi era gata demult. Asta e...
-
- Membru al forumului
salut clujeni, pacat ca n-am stiut de voi cit timp inainte de a ma muta din Cj, am arc da n-am avut cu cine sa ies...
daca-s probleme la Hoia, un loc fain ar putea fi sus pe Feleac. cind ajungi sus la postul de control, o iei pe ulita la dreapta, se face un drum care dupa ce iese din sat o ia spre Faget si spre un observator astronomic. intre sat si faget este un platou mare, loc foarte frumos, acces cu masina, plus alte variante poate si mai pitoresti in zona.
succes
daca-s probleme la Hoia, un loc fain ar putea fi sus pe Feleac. cind ajungi sus la postul de control, o iei pe ulita la dreapta, se face un drum care dupa ce iese din sat o ia spre Faget si spre un observator astronomic. intre sat si faget este un platou mare, loc foarte frumos, acces cu masina, plus alte variante poate si mai pitoresti in zona.
succes
-
- Membru al forumului
acu m-am gindit si la alta varianta, Thiamarkos poate stie de ce vorbesc. la Sf. Ion, dupa fostul poligon de tragere (oa alta varianta posibila?), Mugur Pop, de la Terra Dacica (asa-i zice?) are grajduri de cai dar are si tinta de tras cu arcu, ca e si el arcas, vorbiti cu el, poate se lipeste ceva.
- Mugurbb
- Membru al forumului
Matei, multumim de informatii.
E de prefereat teren privat ingradit...
In Hoia e mai aproape de citiva dintre noi care locuim in Gruia si Grigorescu. Ajungem pe jos in 30 min.
Daca stie cineva o sala - hala (in cluj-Napoca) care poate fi folosita de 2-3 ori /saptamana pentru tir cu arcul, sa ne zica si 9. Are o bere de la mine ;)
E de prefereat teren privat ingradit...
In Hoia e mai aproape de citiva dintre noi care locuim in Gruia si Grigorescu. Ajungem pe jos in 30 min.
Daca stie cineva o sala - hala (in cluj-Napoca) care poate fi folosita de 2-3 ori /saptamana pentru tir cu arcul, sa ne zica si 9. Are o bere de la mine ;)
-
- Membru al forumului
Eu am tras acolo la el(mugur). ii fain, dar trece lume. vorbesc cu el. Departe nu ii. De la capatul lui 25 un pic de mers.
- Mugurbb
- Membru al forumului
nu tragem inspre oameni...Thiamarkos wrote:Eu am tras acolo la el(mugur). ii fain, dar trece lume. vorbesc cu el. Departe nu ii. De la capatul lui 25 un pic de mers.
capatul din manastur sau gheorgheni?