e ala care-ti da tie rezultate mai bune. is doar niste parghii. eu folosesc lemnul acela cu sant nu cu gaura, dar folosesc si mana mai ales pt ca asta o am tot timpu la mine :D. sunt care indreapta cu un tub, ce ai si ce poti sa creezi parghiile respective. eu iti indic sa nu ai colturi, mai ales partea care apasa shaftul in locul unde vrei sa-l indrepti sa fie mal curbat nu colt pt a apasa pe o suprafata mai mare pe shaft, daca e colt se apasa doar intrun loc si sunt sanse mari sa cedeze shaftu.am si eu o intrebare:care e cel mai bun mod sa le indrept intre noduri? cu mana,sau cu bat deala cu gaura?,am 3 shafturi,dar nu-s perfect drept....
sageata bambus
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
- Pisic
- Membru al forumului
Re: sageata bambus

sper ca nu va suparati ca pun si eu manivelele mele din bambus;ii numa o poza,si nu mai deschis un topic....
la o singura sageata a iesit continuu crestingul,deoarece alealalte aveau joc (nu mult,destul cat sa nu iasa crestingul;se putea rezolva,da mi-a fost lene sa mai mesteresc dimineata);sper sa va placa....is primele sageti din bambus

' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
faine, si la cat mai multe. un mic pont, cand joaca putin sageata, chiar daca 1-2mm, prinde shaftul aproape de locul unde vrei sa faci crestingul cu o bucata de pasla sau burete, nu strans, o sa simti in mana cam cat tre sa strangi sa nu fortezi sageata si sa fie jocul mai mic;)
- Pisic
- Membru al forumului
gata!am refacut crestingul,a reusit tata sa intinda vopseaua de pe 2 sageti x_x ;am tinut shaftul pe degete,pe unghii si a iesit bine acuma
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.