Arc takedown laminat
-
- Membru al forumului
Am 11 kg la pozitia de pus coarda, cred ca e muuult prea tare.
Cam cat aveti la pozitia aia sa vad orientativ... daca e asemanator arcu ca ma gandesc ca la alte modele nu e relevant
Cam cat aveti la pozitia aia sa vad orientativ... daca e asemanator arcu ca ma gandesc ca la alte modele nu e relevant
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Re: Arc takedown laminat
inca doua poze de pe burta, mie mi se pare ca nu e torsionat, oricum il pot indrepta din saibele alea, numa putin daca rasucesc de ele
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
varfurile ar trebui sa le ingustez acum? PAr cam prea rasucite la pozitia asta
- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
nush cum ii cu varfurile,da si eu is de parere ca tre sa modifici manerul....cum ii acuma,la 28 de " draw,va fi ca la 24",nu numai la forta da si la viteza
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
Virfurile,unghiuri ,forta ,uita momentan,o problema care merita atentie e sa nu se torsioneze deloc la intinderea maxima care ti-ai permis-o,la asta tre sa te concentrezi!crirus wrote:varfurile ar trebui sa le ingustez acum? PAr cam prea rasucite la pozitia asta
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
maestro wrote:de ce asa de greu sa intalegem ca noi constructorii actuali de arcuri suntem copiatori ,nu inventam nimic nu revolutionam nimic in domeniu au facut o altii inaintea noastra ...No,hai sa fim f buni copiatori ...de ex; ia un maner si copiaza l exact...ia un brat de arc si copiaza l ,ce sa tot pierdem vremea cu experiente inutile. sunt un bun copiator si ma mandresc cu asta ;)
Poti sa imi pui aici un sablon cu un maner ca al meu a vad ce unghiuri ai?
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
aici poti vedea unghiul ce-l-am eu la td, dupa cum ti-am mai zis e facut de mana, deci habar nu am ce unghie dar poti calcula. eu sunt multumit de acest arc. ca o parere personala, din cate modele de riser am vazut pe net (si am vazut sute) mi se pare cel mai frumos, e unu copiat deci nu e creatia mea si nu ma refer la laminari doar la forma.
- Alin
- Membru al forumului
- locuiesc in::Gherla
Salut , riser-ul facut de Dady seamana foarte mult ( probabil a fost sursa lui de inspiratie ) cu cele facute de Filippo Donadoni.... sunt de o simplitate si eleganta deosebita... ma rog ..chestie de gust, mie imi plac foarte mult.

Numai bine.
PS: Folosind prima imagine cred ca se poate calcula unghiul...succes.

Numai bine.
PS: Folosind prima imagine cred ca se poate calcula unghiul...succes.
-
- Membru al forumului
Cine imi poate descrie putin difernetele intre diferite unghiuri?
Ce pierd la unghi mare fata de unghi mai mic, ce castig daca se castiga ceva?
O sa masor exact unghiul ca m-ati disperat :D
Ce pierd la unghi mare fata de unghi mai mic, ce castig daca se castiga ceva?
O sa masor exact unghiul ca m-ati disperat :D
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
Salut1
Din cite am inteles bratele au iesit mai puternice de cit te-ai asteptat, asa ca un unghi mai mare la miner nu ar trebuii sa deranjeze prea mult , dimpotriva daca cumva doamne fere din diverse motive ar apare moment de torsiune la brate,
un unghi mai mare la miner atenueaza acest lucru. Design -ul ideal ,perfect ,nu exista , mereu faci un compromis(parerea mea). Bafta!
Din cite am inteles bratele au iesit mai puternice de cit te-ai asteptat, asa ca un unghi mai mare la miner nu ar trebuii sa deranjeze prea mult , dimpotriva daca cumva doamne fere din diverse motive ar apare moment de torsiune la brate,
un unghi mai mare la miner atenueaza acest lucru. Design -ul ideal ,perfect ,nu exista , mereu faci un compromis(parerea mea). Bafta!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -