ajutor

Daca esti la primul arc, intreaba aici....
Post Reply
olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului
ajutor

Post by olifaga » 30 Dec 2009, 23:00

salutare, as vrea daca se poate sa ma ajutati in alegerea materialului de confectionare a unei tinte care sa opreasca sagetile de lemn, materiale ieftine care se pot gasi si in comert... Multumesc anticipat

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Re: ajutor

Post by dady » 31 Dec 2009, 00:42

http://www.forum.arcasi.ro/viewforum.php?f=4
aici gasesti destule daca vrei sa cauti.

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 02 Jan 2010, 12:32

alte link-uri?

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 02 Jan 2010, 13:33

unde mai exact, ca pe forum nu am gasit asa ceva. Multumesc.

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 02 Jan 2010, 14:02

dar tinta din baloti de paie legate cu sarma? am vazut pe youtube, o treaba de asta.se poate? cat retine de bine sageata de lemn.(baza de tinta)?

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:da

Post by Pisic » 03 Jan 2010, 21:11

prinde bine sageata daca sunt stransi calumea;daca nu is stransi bine ai sanse sa treaca prin ei
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 04 Jan 2010, 14:10

1. iei o rola de folie de spuma de pus sub parchet, o desfasori, o impaturi de la 1 metru latime la aprox. 25 cm si apoi o rulezi asa impaturita. La sfarsit o infasori cu banda adeziva lata tip PowerTape.
2. iei un sac de rafie il intorci jumatate pe dos astfel incit gura sacului sa ajunga la fund. Cosi cu sfoara gura de fund si obtii un sac mai scurt cu 50%. Umpli sacul cu haine vechi (sa scoti nasturi, capse, tinte, fermoare metalice) si/sau cu pungi de plastic. Cosi gura sacului cu sfoara.

succes!
Silence is golden and Duct Tape is silver.

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 09 Mar 2010, 21:43

Vreau sa fac o tinta din polistiren extrudat si hartie. Lucrez la o firma de curierat, si notele vechi trebuie aruncate( duse la remat) unde le lasi de pomana ca nu primesti nimic pe ea, si ma gandesc sa confectionez o tinta din acestea...
fetele tintei sa fie din polistiren extrudat si umplutura sa fie din aceste hartii. Ma gandeam sa o fac de aprox. 20-30 de cm grosime. Colile de polistiren sunt de 2 cm grosime.Am gasit la magazinele de materiale de constructii. planul e cam asa: am 4 coli de polistiren de 2 cm, placile una langa alta, si umplutura din hartii, care sunt de jumatate de A4, ma gandesc sa umplucam la 20-30 de cm intre coli. hartiile sa le prind cu scotch unele de altele. Am in masina o gramada. MAi am in masina pu la o parte niste folie stretch de la un palet, niste carton ondulat si niste rogojini mai rele pe care ma gandesc sa infasor placile s umplutura. totul sa fie lipit cu schotch.
Ce parere aveti? Multumesc frumos

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 09 Mar 2010, 21:43

Astepr raspunsuri si sugestii.

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 09 Mar 2010, 22:17

tot ce am scris sa bag intr-o cutie de carton mare? si rezolva problema?

Post Reply