HEY, hey, hey. Iata ca a venit si ziua muuuult asteptata si ne-am intalnit din nou....la Cluj, unde altundeva decat in Hoia. A fost cam ploioasa vremea, dar sa nu uitam: "in cantitati mici" ;) da, a plouat non-stop, a fost noroi, si ce? Nu a fost bine? A fost, foarte bine, supeeeeeer. Ne-am adunat mai multi decat credeam ca o sa fim, ceea ce ma bucura nespus, iata ca suntem din ce in ce mai multi arcasi
Si am povestit, si am mancat gulas din ceaun (multumiri tuturor organizatorilor

, a fost delicios) si am baut vin fiert cu scortisoara, si am tras si iar am tras, si iar am tras si da, am tot tras!!! Iata pozele, ele spun mai multe, sunt pe acest site, dati click si enjoy
http://picasaweb.google.ro/prumaria/Hoia27Februarie# si de-abia astept sa ne revedem intr-un numar si mai mare la Targu-Mures.
(P.S. daca cineva doreste sa descarce pozele la dimensiunea originala, sa dea click pe butonul de download ( descarcati)de sus, de deasupra pozei, cel de langa edit si share (distribuiti) ;) )
No, pa si ne reauzim. Va mai asteptam la Cluuj, ca la Cluj e fain si data viitoare nu mai ploua, promit eu

Silence is golden unless you have children then silence is suspicious.