de curind am primit un pachet care l-am comandat de pe un site din America si anume http://www.bowhuntersuperstore.com (dau adresa ca sa fac reclama negativa ADICA NU CUMPARATI DE LA EI SUNT NESIMTITI) pina acum am mai cumparat de la ei de vreo 5 ori si de fiecare data pe sume mari intre (400 si 600 de euro) ultimile 3 pachete au venit cu intirziieri destul de mari si cind ii intrebam de ce nu mi-a fost trimis pachetul primeam tot felul de raspunsuri puierile de genul: nu am avut o cutie de carton suficient de mare pt comandata ta, zilele astea a nins si nu am putut trimite pachetul la posta, pachetul tau s-a intors la noi fara motiv (cu toate ca nu a fost trimis nici o data pt ca nu a avut nici o data "delivery date" si "tracking order") masina cu care transportam pachetele s-a stricat etc. etc. etc.... nu are rost sa mai enumer. Dar ultima data cind am primit pachetul (dupa o intirziiere destul de grosolana) am observat ca imi lipsea un produs, un benoclu.
Intrebarea mea e CUM REUSESC SA IMI PRIMESC BENOCLUL SAU BANII INAPOI. S-a mai intimplat cuiva asa ceva? stie cineva cum se procedeaza in astfel de cazuri? Va multumesc anticipat.
neplaceri in cumparaturile de pe net
-
- Membru al forumului
Re: neplaceri in cumparaturile de pe net
Scrie-le la e-mailul de contact sau suna-i pe telefonul de contact.
Explica-le problemele pe care le intampini si intreaba-i ce sa faci
in cazul dat.
Daca nu, poti face apel la protectia consumatorului, dar iti sugerez
sa faci aceasta abia dupa ce ai luat legatura cu ei, intrucat daca
problema nu e de la ei numai iti pierzi un loc de cumparaturi.
Se prea poate ca cei de la vama sa fi confiscat din marfa daca au
considerat ca nu e corespunzatoare. Se mai intampla...
Explica-le problemele pe care le intampini si intreaba-i ce sa faci
in cazul dat.
Daca nu, poti face apel la protectia consumatorului, dar iti sugerez
sa faci aceasta abia dupa ce ai luat legatura cu ei, intrucat daca
problema nu e de la ei numai iti pierzi un loc de cumparaturi.
Se prea poate ca cei de la vama sa fi confiscat din marfa daca au
considerat ca nu e corespunzatoare. Se mai intampla...
-
- Membru al forumului
e cam greu sa ii sun sunt din state si protectia consumatorului? unde gasesc asa ceva pt usa?nu cred ca or sa se agite cei de la noi sa ma ajute. Pe e-bay stiu ca e un fel de protectia consumatorului dar nu stiu cum sa gasesc asa ceva pt magazinele online.
Si pachetul in mod sigur nu a fost deschis(cind am constatat lipsa am cercetat cu mare atentie pachetul pt rupturi si alte semne de genul asta) si un binoclu nu cred ca e interzis sa fie adus la noi in tara stiu ca sistemele de vedere nocturna sunt interzise dar nu era cazul. Veniti cu sugestii sper sa resusesc sa gasesc solutia sau poate pe viitor vor ajuta pe altcineva, oricum un lucru e sigur nu voi mai cumpara de la ei in veci si nu recomand la nimeni sa cumpere de la ei.
Si pachetul in mod sigur nu a fost deschis(cind am constatat lipsa am cercetat cu mare atentie pachetul pt rupturi si alte semne de genul asta) si un binoclu nu cred ca e interzis sa fie adus la noi in tara stiu ca sistemele de vedere nocturna sunt interzise dar nu era cazul. Veniti cu sugestii sper sa resusesc sa gasesc solutia sau poate pe viitor vor ajuta pe altcineva, oricum un lucru e sigur nu voi mai cumpara de la ei in veci si nu recomand la nimeni sa cumpere de la ei.
-
- Membru al forumului
Propun sa fie enumerate aici totate siteurile cu care au fost neplaceri de genul asta, intiziieri mari in trimiterea pachetelor sau orice neplaceri. HAI SA FEM O LEACA DE RECLAMA NEGATIVA
Sa avem o lista de magazine online pe care sa le evitam pe viitor
incep eu- BOWHUNTERSUPERSTORE.COM acum nu imi mai raspund nici la mailuri nu au trimis pachetele la timp am avut produse lipsa
Sa avem o lista de magazine online pe care sa le evitam pe viitor
incep eu- BOWHUNTERSUPERSTORE.COM acum nu imi mai raspund nici la mailuri nu au trimis pachetele la timp am avut produse lipsa
-
- Membru al forumului
stiu ca nu este asta scopul forumului dar sper ca demersul asta sa ajute pe toata lumea adica sa ne ferim de site-urile care au prbleme si care fac probleme clientilor sa se fereasca si altii de ceea ce am patit eu...