poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37
Re: Avatar...

Post by Mugurbb » 11 Jan 2010, 12:23

Filmul Avatar e o realizare deosebita din multe puncte de vedere. Dar este foarte greu sa apara ceva absolut original si asta nu numai in ce priveste filmele.
Pentru mine orice film in care apare un arc imi atrage atentia iar daca cei care l-au bagat in film s-au documentat (adica sa nu-i dea lui Robin Hood sa foloseasca un asiatic cum am vazut in alt post) e cu atat mai bine. Arcurile din Avatar oricat de fantastice si probabil neperformante, arata interesant si au avantajul ca au un design original (cel putin asa cred, eu nu am vizionat un alt film in care sa fie arcuri la fel; poate altii au vazut).
Silence is golden and Duct Tape is silver.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 11 Jan 2010, 12:39

ca tot vorbeai de traditia in arcuri, Robin Hood cu arc asiatic..., mie unu mi-a placut in mode deosebit Last Samurai, chiar daca nu-l agreez f mult pr Tom Cruise, dar detaliile din acest film m-au frapat, oamenii aia s-au documentat mult, am vazut si makingoff-ul si mi-a demonstrat ca ceea ce se vede in film e f putin din ceea ce s-a vrut sa fie. Filmul, desi ca majoritatea are si o parte comarciala, "americanisme", cand vine in zona japoniei se schimba situatia. In schimb revazind acum 2 zile filmul, vrand sa revad arcurile (si nu numai) din film am descoperit o "eroare", la un momentdat stapanul satului samurailor Nobutada, fiul lui Katsumoto trage pe un camp cu arcul, foarte frumoasa scena, dar la release cel putin din ce am fazut eu, si voi mai verifica, sare coara de pe arc, arcul ajunge in forma ca si cum nu mai are coarda. desi am vazut filmu de peste 20 de ori pina acuma nu am observat asta. Poate acum dupa mai multa documentatie cautata despre yumi am observat pozitia incorecta.

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Mugurbb » 13 Jan 2010, 20:33

Dar atentie, acest frumos film poate provoca depresie: http://www.popcrunch.com/avatar-depression/!!! ;))

metzger
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by metzger » 14 Jan 2010, 09:38

link-ul nu merge. Dar cit de idiot poti fi ca sa fii deprimat de un film?

andreih
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by andreih » 14 Jan 2010, 10:22

asa o zis si orbul =))

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 14 Jan 2010, 13:34

Dupa Matrix au fost unii care s-au sinucis ca sa testeze realitatea! Aia sunt idioti!
poate testu a iesit pozitiv, nu ai de unde sa stii =))

virgiliudv
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by virgiliudv » 17 Jan 2010, 13:28

Iata ca s-a intamplat si cu AVATAR. O tanara din Constanta,studenta la cluj,(24 ani)s-a sinucis dupa ce a vazut filmul. Credeti ca e de la film? Sa fim seriosi!
virgil

Thiamarkos
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Thiamarkos » 17 Jan 2010, 20:16

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Mugurbb » 08 Mar 2010, 09:06

din 9 nominalizari la Oscar, a luat 3:
- Best Art Direction
- Best Cinematography
- Best Visual Effects

ma mir ca nu aluat pentru cel mai bun film ca doar se termina cu bine ;))

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 08 Mar 2010, 15:06

Nu stiu de ce a fost filmul asta atat de apreciat, mie unul nu mi-a placut asa de mult ca alte filme. Ok, a avut super efecte, dar atat. Povestea a fost draguta, dar parca a lipsit ceva pe tot parcursul filmului, parerea mea... Acum daca vreti sa vedeti filme cu adevarat marfa, ar trebui sa va uitati la: Sherlok Holmes(2010), The Kite Runner(2007), Alice in Wonderland(2010), Annapolis(2006), Transformers(2007), Hachiko: A dog's story(2009), si lista poate continua. Totodata, as vrea sa spun ca nici anime-urile nu sunt mai prejos, ba chiar unele sunt mai bine facute ca multe filme apreciate de critici; daca vreti sa vedeti un anime foarte induiosator (anime-ul cu cel mai trist final pe care l-am vazut), atunci The Grave of the Fireflies e un must see!!!!!! cu toate ca e facut in '88, anime-ul e foarte bun, mai ales cei cu frati sau surori se pot identifica cu personajul principal. Daca vreti o doza de anime fantasy japonez, recomand cu caldura anime-urile facute de cei de la Studio Ghibli: Howl's moving castle(2004), My neighbour Totoro(tot in '88), Castle in the sky(1986), Spirited away(2001), Vampire Hunter D:Bloodlust(2000), and the list goes on(nu mai stiu daca astea sunt toate facute de Studio Ghibli, but you get the point...).Cam toate filmele scrise mai sus pot fi vazute si de cei mici, mai ales anime-urile. Insa daca sunteti mai "neconventionali" si vreti sa vedeti niste productii REALLY FUCKED UP, cum numai japonezii pot sa scoata, va recomand anime-urile: Ninja Scroll(1993), Wicked city(e facut in '87, nu se vede prea bine, dar totusi merita sa va uitati la el), si nu in ultimul rand, seria Shigurui(2007), care e cu adevarat fucked up!!!!!!!!!!!
P.S. : anime-urile astea nu le-am mentionat doar fiindca imi plac mie, majoritatea sunt prin toate "top ten anime of all time". Daca va plac, dati un search pe google cu top ten anime movies si veti gasi mai multe pe acolo, aproape toate sunt super!
Daca se considera ca am poluat subiectul, rog sa se mute post-ul in subiectul in care trebuie(daca exista vreunul).

Post Reply