poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34
Re: Avatar...

Post by dady » 08 Mar 2010, 15:35

Nu stiu de ce a fost filmul asta atat de apreciat, mie unul nu mi-a placut asa de mult ca alte filme.
pt ca gusturile nu se discuta, daca tie nu-ti place nu inseamna ca nu e bun, pt mine de ex e un film foarte bun. La multi le-a placut Titanic, mie mi se pare o mare porcarie, dar nu ma intreb de ce unora le place. Transformers in afara de efectele 3d mi se pare un film pt fiul meu de 4 ani, cu story de toata jena, una e un story ca asta intrun comicbook si alta e intrun film, dar cum am mai zis e doar parerea mea si cred ca e apreciat de altii pt ca au alte gusturi.

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 08 Mar 2010, 17:26

nu va suparati,dar avataru e la fel de comic book story ca si transformers :| cred ca transformers are un subiect mai aproape de realitate decat avatar,dar is cam la acelasi nivel.....concluzia este ca filmele nu mai sunt ca acum cativa ani,deja efectele pe comp castiga teren fata de jocul scenic al actorilor
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 08 Mar 2010, 20:30

dady wrote:
daca tie nu-ti place nu inseamna ca nu e bun, pt mine de ex e un film foarte bun. La multi le-a placut Titanic, mie mi se pare o mare porcarie, dar nu ma intreb de ce unora le place.
Adevarat, gusturile nu se discuta, dar eu nu am spus ca nu e bun filmul, efecte de nota 10 are, actorii isi joaca bine rolurile, dar pentru mine, ceva a lipsit din film... poate ca din cauza la atata valva dinainte sa il vad, ma asteptam la mai mult... ma rog, a fost un film bunicel, insa Titanic, dupa parerea mea, il cam bate rau de tot pe Avatar la capitolul poveste, poate si pentru ca majoritatea filmelor din ultimii ani au avut ca subiect aventurile in spatiu, civilizatii extraterestre si chestii de genul asta, si deja m-am plictisit de ele. Avatar pt. mine inseamna inca un film cu extraterestri, insa mult mai bine facut din punct de vedere vizual decat celelalte. Atat. Povestea cu omul care colonizeaza alte planete e deja invechita. Cu toate ca nu sunt un fan DiCaprio si James Cameron, Titanic are o poveste mai marfa ca Avatar, si in plus, comparativ cu povestea "Omul cucreste spatiul", povestea din Titanic despre scufundarea transatlanticului cu acelasi nume nu a fost ecranizata de prea multe ori.
Repet: asta e doar parerea mea, foarte bine daca altor oameni le-a placut enorm Avatar, ma bucur enorm, dar sper sa nu imi sara in cap cand vor citi post-ul asta :))

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 08 Mar 2010, 20:52

Pisic wrote:concluzia este ca filmele nu mai sunt ca acum cativa ani,deja efectele pe comp castiga teren fata de jocul scenic al actorilor
Ai perfecta dreptate... mai ales in domeniul filmelor horror se poate observa chestia asta, daca stai si te uiti la un film horror facut anii astia, ajungi la sfarsitul filmului si te intrebi: "Ok, da' horror-ul cand vine?" Cel putin mie asa mi se intampla... Filmele de groaza din ziua de azi sunt de toata jena fata de cele mai vechi, sunt numai efecte pe calculator si actori tampiti care nu stiu sa joace, fiindca, normal, efectele fac toata treaba. Uitati-va la un film horror mai vechi si veti vedea diferentele: actori consacrati (sau nu) care stiu sa joace, poveste originala (nu ca in filmele de acum, in care cea mai de groaza poveste pe care o pot gasi scenaristii e unu' care ii alearga pe altii cu diverse instrumente de hacuit. :|***??? nici un strop de originalitate...), si cu toate ca nici la alea vechi nu se intampla mereu sa sari de pe scaun la secventele care ar trebui sa te sperie, macar filmele "oldies" de groaza se pot incadra in genul horror, fata de filmele de groaza mai noi, pe care eu le-as incadra nu in genul horror, ci in genul "Mind-****", fiindca tampesti cand vezi cat de prost facute sunt...parerea mea!
Last edited by raduL_tfh on 08 Mar 2010, 20:55, edited 1 time in total.
Reason: limbaj

baloghbela00_HD
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::hunedoara
judet:hunedoara
Varsta:38

Post by baloghbela00_HD » 08 Mar 2010, 21:56

Daca tot vorbim de AVATAR , cine poate pune o poza sau mai multe cu arcul batrinului sef de trib , si sa lansam o discutie pe tema : daca este realizabila si daca da hai sa il facem ,Ca tot suntem arcasi .
SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 09 Mar 2010, 09:15

par diferite dar astea zic ei ca au aprut in film:
Image

Image
Silence is golden and Duct Tape is silver.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 09 Mar 2010, 10:11

@mugur
par diferite dar astea zic ei ca au aprut in film:
da, sunt diferite pt ca unul e al sefului iar celalalt al lui Jake ;)

@pisic
nu va suparati,dar avataru e la fel de comic book story ca si transformers
nu orice comicbook se poate ecraniza, unele trebuie adaptate, altele nu. 300 a fost un film care a copiat aproape perfect comicbookul si a fost dupa mine un film reusit, cea mai mare dezamagire a fost la acest film ca se vedea clar ca e facut in studio.

acum despre story, fiecare vede intr-un anumit fel story-ul, si conteaza mult personalitatea si inclinatiile fiecaruia, acestea nefacandu-l mai destept sau mai prost, ci doar are o alta perspectiva cand vizioneaza un film, acum conteaza si genul filmelor ce te atrag. Tu ai vazut un doar un alt film cu extraterestri, eu am vazut o definitie a omului, mentalitatea lui de a calca orice in picioare pt a realiza orice scop si lipsa totala de respect fata de natura. Exact cum poate ai vedea din filmul Wall-E doar un film cu robotei pt copii, eu am vazut una dintre cele mai probabile situatii in care ne-am putea afla in cateva zeci sau sute de ani, ceea ce credem noi ca e distrugerea planetei e defapt un act de suicid, ne distrugem pe noi, planeta nu are nici o problema, ea v-a rezista. La fel cum eu de ex vad in Titanic (cu o "poveste marfa") o alta catastrofa care ne incanta si trebuie pusa pe film (ex. stirile de la ora 5) iar pe langa aceasta poveste a unui vas care se scufunda dintr-o greseala umana mai apare povestea "originala" a 2 tineri si iubirea interzisa, diferenta dintre clasele sociale (vezi orice telenovela), muzicieni care stau neclintiti sa-si termine partitura in timp ce vasul urla de durere, oameni disperati... nu vad nimic original, dar e lacrimogen si la o parte din public prinde, la fel ca si filmele indiene. A, si de ce nu a fost prea mult ecranizata acesta poveste? oare de ce? pt ca nu ar mai prinde? de ce ar investi milioane de dolari intrun film cu o poveste "invechita" cand ar putea ecraniza titanicul, iar si iar, doar e o poveste originala, de fiecare data ;)
Uitati-va la un film horror mai vechi si veti vedea diferentele: actori consacrati (sau nu) care stiu sa joace, poveste originala (nu ca in filmele de acum, in care cea mai de groaza poveste pe care o pot gasi scenaristii e unu' care ii alearga pe altii cu diverse instrumente de hacuit. :|***??? nici un strop de originalitate...), si cu toate ca nici la alea vechi nu se intampla mereu sa sari de pe scaun la secventele care ar trebui sa te sperie, macar filmele "oldies" de groaza se pot incadra in genul horror,
despre horror, mi-am pus aceeasi intrebare, de ce nu mai au acelasi efect ca cele de acum cativa ani, de ce nu ma mai sperie, de ce nu ma mai uit in camera sau la ferestre dupa ce vad o faza, de ce unele starnesc chiar rasul? singurul raspuns pe care l-am gasit e ca am mai crescut, cand eram mai mic ma speria bau-bau acuma nu mai e chiar asa. Uite de ex comediile, acuma mai razi la Lolec si Bolec? sau la tom si jerry? cred ca nu, iti trebuie un altfel de umor care sa te poata face sa razi, la fel si acum, am 30 de ani, ma gandesc cum ar fi sa ma mai sperie unu care apare de dupa perdea cu carligu in mana :D . voi dati vina pe film in loc sa vedeti ca a-ti crescut, acum vedeati poate ca un actor joaca prost, acuma cativa ani nu va interesa. de ce nu luati cum am luat eu, filme ce le-am vazut ce m-au speriat sau comedii ce ma faceau sa rad cu lacrimi si sa le vizionati acum, au acelasi efect? eu cred ca nu. care ar fi elementele de originalitate? vampiri? mortii-vi? criminali? psihopati? hmmm cam atat :D, astea in toate filmele e groaza, mda, foarte originale :D

efecte speciale, realizari 3d pe calculator, aici doar o intrebare am: preferati frame-by-frame motion? de genu la cum a fost facut primul Gozzila? Dar si aici sunt filme care necesita animatie prelucrata si altele care nu, un lovestory nu are nevoie, o comedie nu are nevoie dar un film de actiune are la fel cum are un sf. si mai sunt si combinatii intre ele ca doar sunt si comedii-sf ;)

imi cer scuze ca am fost off-topic pe alocuri :)

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Mugurbb » 09 Mar 2010, 14:48

Mie nu mi-a zis mare lucru filmul Avatar si se pare ca nici alora de la Academy Awards. Plus ca am alergie la filmele cu buget imens si mesaje populiste. Dar "Beauty is in the eye of the beholder" si fiecare are dreptul sa se bucure de ce vrea daca nu deranjeaza pe altul. Peace men :)>-

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 09 Mar 2010, 18:43

dady wrote:Exact cum poate ai vedea din filmul Wall-E doar un film cu robotei pt copii, eu am vazut una dintre cele mai probabile situatii in care ne-am putea afla in cateva zeci sau sute de ani, ceea ce credem noi ca e distrugerea planetei e defapt un act de suicid, ne distrugem pe noi, planeta nu are nici o problema, ea v-a rezista.
Am vazut Wall-E cand a iesit si mi s-a parut una dintre cele mai bune animatii facute de cei de la Pixar vreodata, aducand in lumina, ca si alte multe filme, importanta ocrotirii planetei. Dar si asa cred ca raul provocat deja nu mai poate fi indreptat, si nici raul pe care il provocam in continuare nu poate fi stopat, sunt tot felul de interese la mijloc, la fel ca intotdeauna, banul vorbeste! Ce naiba, doar nu ati vrea ca marile companii care sunt de vina cu mare parte din poluare sa isi termine afacerile pt. un motiv atat de "stupid" ca salvarea planetei pt. generatiile urmatoare, nu? Sa renunte ei la catralioanele de dolari castigate zilnic? Fiti seriosi...
P.S. : Trebuie sa recunosti insa ca filmele horror mai vechi sunt mai bunicele ca astea noi, sunt unele faze care chiar te fac sa tresari...

On topic: imi place foarte mult penajul sagetilor, la prima poza, penajul parca ar fi facut din aripi de libelula "a la Pandora", plus ca si metoda de tragere e una interesanta...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Mugurbb » 19 Mar 2010, 10:23

Post Reply