ajutor

Daca esti la primul arc, intreaba aici....
olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: ajutor

Post by olifaga » 09 Mar 2010, 22:20

vreau sa cumpar un arc recurve de 30 de livre, brate de 68 de inci, coarda de 68, sageti din fibra de sticla de 30 de inci. si sa trag la acesta tinta care am descris-o adiniauri... Merita?

edybox
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by edybox » 10 Mar 2010, 20:37

salut.

Sper ca nu ma bag aiurea

dar eu cand trageam cu pusca lu taicamiu ( aer comprimat ). nu e eu stiu ce putere dar trageam prin poliester din ala ce spui tu si facea gauri aiurea prin el..damai o sageata... dupa parerea mea se distruge repede... eu cu o juma de cutie de diablo.. ailce de 5,5mm am gaurit cam tot poliesterul ala..ziceai ca-i sita..:)).. si sa distrus repede..la vreon 2-3 sedinte.. acuma nu stiu dar eu spun ca cu sageata i mai puternica. in JOULE si face o spartura mai mare.. deci o sa se rupa toata tinta. fa mai bine ncum a spus Florin ( fast_arrow )
A dat op idee super buna.. cred ca asa o sa fac si eu.. dupa ce imi fac si eu un arc... SCUZATI-MA daca am spus cumva ce nu-i bine dar m-am dat cu parerea. am vrut sa ajut, pentru ca si pe mine ma-u ajutat multi ( fast_arrow ) cu sugestii.. ms fast_arrow.. dupa 2-3 zile dupa ce am fauct topinc-ul deja am avut vreo 10-12 mesaje..ms frumos.. incearca cu ceva folii de bagat sub parchet MELAMINAT SAU LAMINAT cum se spune. si strangi mai multe suluri din alea cu sarma/pplasa/funie/sfoara. si dupaia bagi multe bucati dinan alea intr-o cutie cum a spus Florin fast_arrow ) si dupaia pui si colile de hartie sau ce ai spus..c anumai stiu sigur..si o se faca o tinta tare.

TOATA STIMA

baloghbela00_HD
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::hunedoara
judet:hunedoara
Varsta:38

Post by baloghbela00_HD » 10 Mar 2010, 21:11

Salut.Poti sa faci tinta buna din folia de pus sub parchet sau banda perimetrala ce se foloseste la incalzirea prin pardoseala.Dar daca vreisa faci ceva ieftin ok si ce ai tu acolo dar vei avea probleme cu polistirenul , se va lipi de sageti iar extractia lor va fi mai anevoioasa .Poti sa cumperi de la gubela un sac de haine si il bagi in doi saci de rafie cusut la cap si gata .Am tras la o asemenea tinta in Cluj si surpriza : este usoara , este ieftina (se pot baga si haine rele adunate de prin casa), si compoundul de 36 kg forta de la 20- 25 m nu a patruns tinta(sagetile :)) ),iar la extractia sagetilor cu : doua degete .Spor la treaba .
SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 10 Mar 2010, 22:14

sau daca nu mai pun polistirenul si numai hartii in cutii? cutiile tixite de hartie pline ochi?

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 10 Mar 2010, 22:22

sau daca nu mai pun polistirenul si numai hartii in cutii? cutiile tixite de hartie pline ochi?

edybox
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by edybox » 10 Mar 2010, 22:55

poti sa bagi si niste haine.. fara nasturi si toate cele care sunt atri.. haine,folii,carpe,foi, detoate)):))///....

edybox
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by edybox » 10 Mar 2010, 22:56

scuze.. m-am facut neinteles... poti sa bagi haine.. si detoate.. dar fara cele care sunt tari adica nasturi si celelalte asta am vr sa spun.. SCUZATI-MA..... numa'bine

olifaga
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by olifaga » 10 Mar 2010, 23:15

dar tinta din lemn de esenta moale.... Ce parere aveti de arc de 35 de livre? e bun de ceva? Multumesc...

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 11 Mar 2010, 09:50

hmmm... o fi. parere destul de buna. de aruncat sageti sau indepartat cainii. cu placere!

ps: forumul exista pt a fi citit. daca va e lene exista posibilitatea sa da-ti Search pt subiectele de interes. da va e si mai lene puneti intrebari prostesti.

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Sharpshooter » 11 Mar 2010, 11:37

Daddy are dreptate citeste si dupa daca ai nelamuriri intreaba. Uita polistirenul de orice fel ar fi el , uita tinta de lemn daca nu vrei sa geti de unica folosinta , uita sagetile de fibra de sticla de 30" la acul de 30# pentru ca sunt grele si arcul si asa e de forta mica . Asculta si tu la cei care au experienta si urmaza sfaturile bune daca vrei tinta ieftina si buna ai 2 variante , tinta din cartoane , dupa parerea mea cea mai buna dar nu e transportabila (este foarte grea) sau tinta din folie de parchet , banda perimetrala , sac cu carpe , daca vrei o tinta usoara pe care sa o poti plimba .
Mai ai si varianta sa cumperi o tinta din polifoam dar e cea mai scumpa varianta .

Post Reply