ajutor
-
- Membru al forumului
Multumesc frumos, dar va instiintez ca, coala de carton e 5 lei la cei ce fac cuti din carton, iar metrul liniar de folie e 2,5 lei metrul liniar. restul calculati voi.... cat de ieftin e sa faci tinte din aceste materiale.....
-
- Membru al forumului
Re: ajutor
carton din ambalaje de masini de spalat, frigidere etc, din cutii goale 0 lei...
-
- Membru al forumului
salut,
cel mai usor i cu un sac plin de HAINE.... opreste repede sageata. si nici nu se strica asa de repede.. si pe sac poti sa pui o tinta.. deci.. doar tinta se deterioreaza... ;) ;) .
cel mai usor i cu un sac plin de HAINE.... opreste repede sageata. si nici nu se strica asa de repede.. si pe sac poti sa pui o tinta.. deci.. doar tinta se deterioreaza... ;) ;) .

-
- Membru al forumului
buna seara
folia de pus sub parchet e 0.9 metrul liniar, sulul de 100 de metrii 90 de lei....
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
dar va instiintez ca, eu am vazut niste tricouri puma la 650 ron si ceva boxeri Botezatu la 720 ron, aaa si sa nu uit niste batistute brodate cu DG la 365ron...restul calculati voi.... cat de ieftin e sa faci tinte din aceste materiale.....cel mai usor i cu un sac plin de HAINE
eu zica sa iei vo 2 kile de aer si tragi in el: materiale 0 ron, greutate 2kg, volum marea deci avantaj ca e greu de ratat, nu trebuie transportat, il delimitezi la fata locului, nu se distruge in timp, rezista in orice conditii si nu raman varfurile sagetilor in ea.
spor si numa bine.
-
- Membru al forumului
faceti oameni buni, testati, zbateti-va, incercati, experimentati, comparati, vedeti ce iese, spuneti-ne si noua.
incercati la inceput cu ce puteti sau mai ieftin, cartoane se gasesc no si pe langa casa.
o cutie de monitor de ex. umpluta cu ziare, carpe...
Sau exista tinte de cumparat gata facute, sunt site-uri si in Romania...
Daca doriti ceva mai "profi home-made" folie de parchet, da' sa fie si gratis si de calitate extra.. hmm.. mai greu..
Comparati variantele si alegeti ce va multumeste la raportul pret/calitate.
La nivel hobby (ca la mine) merge si o tinta din cartoane lipite cu banda adeziva, chiar foarte bine merge.. Am fost uimit sa vad ca nici nu trec sagetile lui Maestro aruncate din arc puternic... E drept ca nu le-am presat (cartoanele), tinta nu era compacta, erau cartoane chiar shifonate unele, cu distante intre ele, de aceea cred ca au mai preluat din soc...
Chiar am zis ca nu a existat o iesire la care sa nu mai invat ceva de la cineva, sa nu mai descopar ceva nou...
daca imi permite Dl. Avram (senior) sa-l citez :
"Cine vrea sa faca ceva cauta mijloace, cine nu cauta motive"
sau un indemn din advertising: "JUST DO IT"!!!!!!!!!!!!!
incercati la inceput cu ce puteti sau mai ieftin, cartoane se gasesc no si pe langa casa.
o cutie de monitor de ex. umpluta cu ziare, carpe...
Sau exista tinte de cumparat gata facute, sunt site-uri si in Romania...
Daca doriti ceva mai "profi home-made" folie de parchet, da' sa fie si gratis si de calitate extra.. hmm.. mai greu..
Comparati variantele si alegeti ce va multumeste la raportul pret/calitate.
La nivel hobby (ca la mine) merge si o tinta din cartoane lipite cu banda adeziva, chiar foarte bine merge.. Am fost uimit sa vad ca nici nu trec sagetile lui Maestro aruncate din arc puternic... E drept ca nu le-am presat (cartoanele), tinta nu era compacta, erau cartoane chiar shifonate unele, cu distante intre ele, de aceea cred ca au mai preluat din soc...
Chiar am zis ca nu a existat o iesire la care sa nu mai invat ceva de la cineva, sa nu mai descopar ceva nou...
daca imi permite Dl. Avram (senior) sa-l citez :
"Cine vrea sa faca ceva cauta mijloace, cine nu cauta motive"
sau un indemn din advertising: "JUST DO IT"!!!!!!!!!!!!!