si uite-asa, dupa o lunga iarna, un arc se naste odata cu venirea primaverii. A fost o iarna lunga. prea lunga. treaba asta a generat noi hobbi-uri, printre care si asta cu arcurile.
asa-dar prezint si eu pe-aici ce am realizat, in premiera:
un arc. punct. nu stiu in ce categorie sa il pun. ca e piradal ca e selfbow ca e "holmica" sau ca nu e nici unul, e doar primul meu arc ( nu se pun alea din copilarie, facute din crengi de corn )
in fine, dupa un efort minim si timp de lucru "printre picaturi" am faurit acest minunat arc. Glumesc. A iesit si el intr-un fel. Flexeaxa bine (este foarte cursiv), nu egal, dar cursiv. putere undeva pe la 30# la 28'' estimez eu (mama lor de masuri englezesti), efectiv nu am cu ce sa masor, o sa imi cumpar un cantar. Lungimea lui este de aproape 70"" iar latimea descreste de la ~40 mm pana la ~23 mm la o grosime de ~13-15 mm
pentru prima incercare, sunt multumit.
dar las pozele sa vorbeasca
nu va lasati pacaliti de lacul colorat cu care l-am dat, nu am ales culoarea, asta o aveam "pe stoc"
in alta ordine de idei, am un pic nevoie de ajutor, poate ma indruma careva spre un magazin ceva in care pot sa imi procur (ieftin:P) ceva varfuri de sageti (de preferat 8 mm diam. ext).