al meu prim arc...

Munca mea.......
Post Reply
fekete92
Membru al forumului
Membru al forumului
al meu prim arc...

Post by fekete92 » 14 Apr 2010, 13:53

Salutari tuturor, sunt din arad si am 17 ani (un pic cam imatur :P ) este primul meu post, de vreo 3-4 saptamani ma-m inscris pe forum sa invat sa construiesc un arc, si iata ca am reusit, am citit aproape tot forumul si abia dupaia am inceput, nu e cine stie ce dar merge destul de bine...
L-am facut dintr-o rigla de frasin de 180cm lungime, 3cm latime si 1,5 cm grosime, - acum are 160cm lungime, iar latime si grosime bineinteles ca am mai scazut in timpul prelucrarii... inca nu stiu cate kgf are pentru ca nam un cantar in toata casa, dar revin cu asta mai tarziu...
aici sunt pozele:
Image
Image
Image

P.S. Mai revin cu poze la fulldraw...

candavaly
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Bucuresti
judet:Bucuresti
Varsta:28

Re: al meu prim arc...

Post by candavaly » 15 Apr 2010, 19:26

Salut, bine ai venit pe forum
marfa arcul si la mai multe.
si nu esti deloc imatur... archery-a se incepe de mic :)
bafta multa
Die with your boots on ! ! !

fekete92
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by fekete92 » 15 Apr 2010, 21:45

Mersi fain! :D chiar mam gandit sal mai subtiez spre varf, da am inceput scoala si acuma cand prind un pic timp liber o sa fac la el.... maine voi posta poze la fulldraw! Numai bine in continuare...

florinarnaut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Brasov

Post by florinarnaut » 15 Apr 2010, 21:52

Salut!

Felicitari pentru arc!
Pasul urmator e sa il testezi cu citeva sageti,sa iti faci o idee,asta ca sa il poti compara cu urmatorul...

ps. Fiind primul , eu las lasa asa cum a iesit , la urmatorul va fi mai usor sa iti perfectionezi tehnica..

Bafta!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -

fekete92
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by fekete92 » 16 Apr 2010, 09:18

Mersi Mersi! Arcu l-am testat deja cu niste "sageti la minut" (Trestie cu varf conic din tabla de 1mm) mere frumos, se comporta mai bine decat as fi crezut la inceput... nu o sa modific prea mult la el, o sa il finisez un pic si dau cu lac... in rest nu am sa fac mare lucru la el, la urmatorul stiu ce trebe sa fac :D... Dar acuma trebe sa fac rost de lemn pentru niste sageti normale... poate gasesc ceva la Bricostore........

P.S. Sa vina taicamio de la lucru sa-l pun sa-mi faca poza la fulldraw si atunci o sa mai postez... O zi buna tuturor!

fekete92
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by fekete92 » 18 Apr 2010, 16:07

Salutare, am dat de mici probleme la arc, trebe sai trag o reparatie la un brat... se cam aschiaza, tatal meu mil poate repara si in acelasi timp mil intareste si mil lacuieste... atunci voi mai posta poze.... Numa bine...

Post Reply