longbow din tisa
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::dumbraveni sibiu
salut ! luna trecuta am facut un longbow dintr-o bucata de tisa primita de la florin cu ocazia intilniri de la tg. mures de 1 mai.din pacate procentajul de lemn alb si lemn maro este cam de 50-50% din aceasta cauza elasticitatea este mai scazuta dar si asa merge destul de bine.dimensiuni:180cm lungime 65-70# forta la 28" intindere.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::dumbraveni sibiu
Re: longbow din tisa
mai pun vreo doua poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- TheWOLF26
- Membru al forumului
- locuiesc in::targu mures
- judet:mures
- Varsta:17
foarte fain arcul imi place foarte mult ;)
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
Salut!
Nu ma pricep f. b. la acest tip de constructie de arc, dar bratul inferior nu este solicitat egal cu cel superior, poate asa trebe nu stiu ,va fi ajustat dupa o perioada de timp,o saptamina , o luna ?
PS. Arcul e ok.
Nu ma pricep f. b. la acest tip de constructie de arc, dar bratul inferior nu este solicitat egal cu cel superior, poate asa trebe nu stiu ,va fi ajustat dupa o perioada de timp,o saptamina , o luna ?
PS. Arcul e ok.
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
Felicitari pt arc.De mult aseptam sa vad un longbow autentic realizat si de romanii nostri. ;)
-
- Membru al forumului
Salut! Frumos arc!
La bratul de sus este un mic hinge, sau arata asa plecand de la forma arcului fara coarda montata?
La bratul de sus este un mic hinge, sau arata asa plecand de la forma arcului fara coarda montata?
-
- Membru al forumului
jos palaria.
imi place ce a iesit