Munca mea...
-
anasazzy
- Constructor de arcuri

- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
-
mişto dizain , felicitari. te superi dacă il plagiez ? :mrgreen: ......marian
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască
-
akila - Membru al forumului

Salut si multam fain pentru aprecieri..nu ma supar deloc..ca nu mie mi-a venit prima data ideea asta asa ca...esti invitatul meu...sa ai numai grija sa nu arzi prea tare lemnul....tii deasupra flacarii..si invarti tot timpul pana se inegreste si e gata...
-

si eu sper sa tina..dar sincer nu as vedea de ce sa se rupa....e ars doar la exterior....in mod normal ar trebuie sa fie mai rezistent daca nu ma insel...o sa vedem..inca nu am tras cu ele...stiu ca am mai vazut sageti pe la aborigenii astia care erau ascutite la varf si erau arse pe o portiune de vreo 30 cm , tocmai ca sa le caleasca si sa fie mai rezistente..acuma nu stiu ...om vedea :lol:
-

Lemnul de corn este un lemn pretentios si dificil de uscat...dupa cate am mai citit nu prea suporta bine uscatul asta fortat..gen -cutie termica sau alte faze de astea...crapa imediat...despre maces nu prea cunosc mai nimik..nu am folosit pana acuma..in schimb am gasit undeva un tip care zice ca numai maces foloseste pentru sageti...cica ar fi cel mai bun......iar cu calirea probabil ca cel mai simplu e sa sacrifici cateva bete de esente diferite si atunci ne-am da seama mai bine ce si cum :lol: