Magazin bowhunter Cluj!
-
- Membru al forumului
Salut!Zilele aste am gasit un magazin care cred ca este in cluj,Nu stiti unde este magazinul (strada numar) siteul http://www.bowhunter.ro/index.php?Cum_comand_%3F
-
- Membru al forumului
Re: Magazin bowhunter Cluj!
tot ce pot sa spun este ca am cumparat cate ceva de acolo si dna sau dra care se ocupa de asta se misca super repede.foarte multumit de achzitii. Bine, eu nu am cumparat decat varfuri. multe varfuri.In rest nu pot sa ma pronunt referitor la alte produse (de ex. arcuri din fibra de sticla turnata, ca nu am incercat)
- Arthelad
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
Marfa e probabil importata din Ungaria, le-am vazut si pe alte situri. Vezi ca in Cluj sunt foarte multi arcasi, asadar ai posibilitatea de a te sfatui cu ei si de a incerca multe tipuri de arcuri inainte de a cumpara, asadar nu te grabi, daca vrei sa iti cumperi arc. Ai si Decathlon deci ai din ce alege.
- Mugurbb
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
Salut.
Nu au magazin decat online. Comanzi pe net sau telefonic.
Nu au magazin decat online. Comanzi pe net sau telefonic.
Silence is golden and Duct Tape is silver.
-
- Membru al forumului
multumesc foarte mult pentru informatie!!

-
- Membru al forumului
Intradevar, am incercat sa comand si eu cateva sageti online dar nu am primit niciun raspuns. Am sunat si mi-a raspuns o doamna, pe un ton foarte amabil, care, dupa ce si-a cerut scuze ca a suspendat magazinul on-line, m-a intrebat de ce am nevoie. I-am spus, nu mai avea pe stoc tot ce as fi dorit, dar a doua zi aveam 12 sageti faine la un pret foarte bun. Ata sa intamplat saptamana trecuta. Pacat ca nu se mai ocupa...