Salut
Numele meu este Radu. Sunt din Tg-Mures si as fi interesat de un club de tir cu arcul cat mai aproape de mine, daca stiti voi ceva.
As vrea sa-mi cumpar un arc compound sau recurve pt tras la tinta, dar desi am vazut mai multe pe http://www.arcuri-sageti.ro/ nu stiu care ar fi recomandat pentru mine. Nu vreau sa ajung sa detronez mituri istorice de gen Robin Hood in performanta, dar as dori un arc cat de cat bun pentru un neavizat.(Am 175 si 85 kg)
Din cate am inteles arcul odata cumparat trebuie dus la politie sa se faca si port arma.
Daca ma puteti ghida in directia corecta
Multumesc
Intrebari de incepator..
- morometeb
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Turda
- judet:Cluj
- Varsta:32
Re: Intrebari de incepator..
Daca nu ti-e greu, da o fuga duminica (10 oct.) in Cheile Turzii. Se aduna destule arcuri aici, si destui arcasi cu care sa povestesti un pic. Eu asa am inceput ;)
Cele bune!
Cele bune!
A long bow and a strong bow,
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!
Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!
Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com
- Mugurbb
- Membru al forumului
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
Salut.
Incearca sa gasesti pe forum ca s-a mai discutat despre procedura legala de achizitionare arcuri. Prima data du-te la Politie - Arme si munitii, si spune-le ca vrei sa detii un arc, ca sa nu ai surprize.
Incearca sa gasesti pe forum ca s-a mai discutat despre procedura legala de achizitionare arcuri. Prima data du-te la Politie - Arme si munitii, si spune-le ca vrei sa detii un arc, ca sa nu ai surprize.
Silence is golden and Duct Tape is silver.
- Arthelad
- Membru al forumului
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
la politie doar daca vrei compound, pentru traditionale nu e nevoie, si se zvoneste ca o sa fie la liber si compoundul in curand, se modifica legea.
Vezi intai ce fel de arc ti se potriveste, nu lua orice doar ca sa iei, si ia-ti unul la forta pe care o poti utiliza sau un pic mai mare, nu lua mult peste ce poti ca mai mult te va obosi, du-te la intalniri si la cluburi. La Tg Mures sau in zona sunt multi arcasi experimentati, printre care Florin, de exemplu.
Vezi intai ce fel de arc ti se potriveste, nu lua orice doar ca sa iei, si ia-ti unul la forta pe care o poti utiliza sau un pic mai mare, nu lua mult peste ce poti ca mai mult te va obosi, du-te la intalniri si la cluburi. La Tg Mures sau in zona sunt multi arcasi experimentati, printre care Florin, de exemplu.