Denumire Club de tir cu arcul

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Locked
JUSTINE
Membru al forumului
Membru al forumului
Denumire Club de tir cu arcul

Post by JUSTINE » 10 Dec 2010, 23:26

Buna tuturor celor cu inima buna,

Vrem sa infiintam un Club pentru arcasi in Bacau. Prima chestie care trebuie sa o facem e rezervarea de denumire si noi stim ca aceast] lucru e esential daca nu chiar vital. Avem ceva in proiect dar cred ca ne-am blocat. Asteptam sugestii, idei, conceptii etc. Ne intereseaza in primul rand sa fie scurt si in al doilea rand sugestiv, cu semnificatii ample. Noi ne gandim ca mai multe minti sunt mai bune. Nu tinem sa facem din numele noastre un edificiu (firma) ca ana si cornel.
Va multumim anticipat tuturor ce vor colabora la acest proiect.
Ivu Vlad Geanina Iustina
Vlad Marius Mihai
Maria,Teodor, copii nostri subscriu si ei

Shirak
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Zalau
judet:Salaj
Varsta:34

Re: Denumire Club de tir cu arcul

Post by Shirak » 13 Dec 2010, 22:00

Salut Justine,

Daca ne spui cateva cuvinte despre asociatia voastra, sunt sanse mai mari sa vina idei care ar fi cel mai aoproape de asteptarile tale(voastre).

JUSTINE
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by JUSTINE » 14 Dec 2010, 13:00

Shirak wrote:Salut Justine,

Daca ne spui cateva cuvinte despre asociatia voastra, sunt sanse mai mari sa vina idei care ar fi cel mai aoproape de asteptarile tale(voastre).
In primul rand avem in proiect sa initiem activitatea de tir cu arcul pentru copii. In Bacau si in jurul acestuia nu este asa ceva.
Mai multe nu stim nici noi, suntem la inceput si nu e usor sau simplu.

cristiflorin
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::cluj
judet:Cluj
Varsta:31

Post by cristiflorin » 15 Dec 2010, 01:36

In primul rind va doresc rabdare, apoi succes. Cred ca voi veti alege denumirea oricum. Cit de mult conteaza aceasta denumire... nu stiu ce sa zic, nu prea cred ca conteaza. Daca are ca obiectiv principal tirul cu arcul va suna cam asa Asociatia (sportiva, sau judeteana)de tir cu arcul X(Bacau), dar daca e o asociatie sportiva care are si alte obiective va suna Asociatia sportiva X. Noi am avut vreo 20 de propuneri care de care mai fanteziste. Nu pierdeti prea mult vremea cu denumirea ca veti avea si asa multe alte batai de cap.
PS 1
Nu uitati ca dupa vreo 2 luni de la obtinerea denumirii sa mai faceti o cerere de prelungire a rezervarii denumirii, ca sunt sigur ca nu veti rezolva totul in termenul de valabilitate a rezervarii denumirii!!! Vorbesc foarte serios.
PS2 Daca aveti nevoie de model de statut si chestii de genul asta va ajutam. Noi am facut la Cluj o asociatie anul acesta (detalii la cristiflorin@yahoo.com, ca nu intru foarte des pe forum). Sa va asteptati la costuri in jur de 1500 ron. 1200 e capitalul social. Capitalul poate fi inlocuit cu bunuri in valoare de 1200 ron. Va recomand ca in loc de acesti bani sa luati cu factura echipamente (macar de o parte din ei) ca altfel asteptati deblocarea lor din cont pentru a lua tot echipamente, banuiesc. Si asociatii sa contribuie la asociatie cu echipamentele, care intre timp pot fi folosite. (evident, e bine sa treceti si pe la politie inainte sa faceti notificarile necesare anterior achizitiei) Succes, inca o data.

JUSTINE
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by JUSTINE » 16 Dec 2010, 10:24

Multumim, topicul se poate inchide.

Locked