Buna!
As dori sa imi iau primul arc. Sunt incepator, am 178cm inaltime si 103kg, sunt din Timisoara.Am vorbit cu un magazin din Bucuresti (archeryshop) sa imi aduca un arc recurve (Samick Polaris, 70", 24lbs). Ei il au, dar nu mai pot sa mi-l trimita ca doar pana in 31 Ian puteau elibera factura ca si armurieri aurtorizati.
Eu am scos de la politie dovada de cumparare (e valabila pana la sfrasitul lui Feb 2011) si acum caut sa imi cumpar un arc din alta parte.
Stiti cumva un armurier autorizat care sa imi poata aduce un recurve pt incepatori?
Multumesc,
Dani.
Unde gasesc un armurier autorizat
- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
Re: Unde gasesc un armurier autorizat
nu stiu de armurier dar te-as sfatui sa iti iei un arc mai puternic,nu cred ca o sa ai probleme cu un arc de 40 de livre
cu cel de 24 o sa tragi de cateva ori si o sa iti dai seama ca e prea slab,si nu e chiar ce ai vrut
cel mai bine e sa mergi undeva inainte,si sa tragi cu arcuri de diferite puteri,sa vezi care ti se potriveste cel mai bine
cu cel de 24 o sa tragi de cateva ori si o sa iti dai seama ca e prea slab,si nu e chiar ce ai vrut
cel mai bine e sa mergi undeva inainte,si sa tragi cu arcuri de diferite puteri,sa vezi care ti se potriveste cel mai bine
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.