selfbow osage de 74 cm
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:34
si iata pozele dupa cum am promis, am tras zilele asea cu el la greu..am o sageata cu ventuza si una cu varf. si tinta pentru ce-a cu varf, facuta din cutie de pitza cu polistiren inauntru si scoci peste... cu ventuza tragem in mobila.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:34
Re: selfbow osage de 74 cm
cam atat.. nu am avut azi aparatul la-ndemana sa pot sa-i fac poze si cu sagetile si intins la maxim. dar promit sa revin.
vreau doar sa mai adaug ca dupa ce l-am luat deja pictat de la fata care s-a ocupat de treaba asta, l-am dat cu rasina epoxidica care se impregneaza f bine in lemn..este mult mai rezistenta decat lacul. este o metoda ce se foloseste la ambarcatiuni din lemn... apoi am sa-l dau si cu lac de yaht.
sper sa va placa..pustiului mei ii place la nebunie.
vreau doar sa mai adaug ca dupa ce l-am luat deja pictat de la fata care s-a ocupat de treaba asta, l-am dat cu rasina epoxidica care se impregneaza f bine in lemn..este mult mai rezistenta decat lacul. este o metoda ce se foloseste la ambarcatiuni din lemn... apoi am sa-l dau si cu lac de yaht.
sper sa va placa..pustiului mei ii place la nebunie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.