No am ajuns si pe acasa. Si cum nu aveam pe ce sa-ti fac un tutorial am desfacut o bucata din "gulerul tolbei" pentru a vedea cum am inceput eu. Poate te prindeai rapid dintr-o poza sau dupa cartea al carei link ti l-am dat... insa am zis sa ramana "scris" pozat si pentru ceilalti care sunt interesati.
Deci primul pas este introducerea snurului dinspre exterior spre interior [e-i]
pas1.jpg
Apoi se trece peste muchie si din nou din e-i
pas2.jpg
No acuma avem o diagonala
pas3.jpg
Dar ne trebuie o "cruce" adevarata, (in afara de aia de am facut-o la inceputul lucrului... ca sa ne mearga bine). Asta este doar pentru a incepe modelul. Deci trecem cu snurul peste muchie si pe sub diagonala anterioara
pas4.jpg
Strangem snurul et voila, avem o modelul inceput

.
pas5.jpg
De acuma peste muchie e-i
pas6.jpg
Strangem bine
pas7.jpg
Si parca asta este o cruce mai frumoasa. Nu mai este doar o diagonala... se facura doua.
pas8.jpg
Pe sub acestea doua trebuie sa trcem cu snurul. Si cum acesta... este moale... ca pielea ;) trebuie niscai ceva "albastru" sa-l faca mai cu directie. Merge si o surubelnita... chiar daca nu-i albastra, introdusa pe sub "cruce" va fi de ajutor pentru a trece capatul snurului
pas9.jpg
Odata facuta "cararea" tragem de snur dinspre e-i
pas10.jpg
iar apoi... apoi facem inca un post ca nu sunt permise decat 10 imagini... conform warning-ului primit.
Mai jos continuarea...

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.