vreau sfaturi:D
- Arthelad
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
ia din latime, nu are nici un rost sa fierbi lemnul, il distrugi, ideea cand aplici tratament termic e sa-l intaresti nu sa-l moi
bratul de sus e mai scurt sau asa e poza? partile care se indoaie par f scurte si levierele par foarte lungi
cauta si tu bowyers bible vol 1 si downloadeaz-o ca e plina de informatii
bratul de sus e mai scurt sau asa e poza? partile care se indoaie par f scurte si levierele par foarte lungi
cauta si tu bowyers bible vol 1 si downloadeaz-o ca e plina de informatii
-
- Membru al forumului
Re: vreau sfaturi:D
mi-a zis si mie un mos de fier....de asta am intrebat...sincer am continuat sa fac arcul asta doar asa sa vad cam ce si cum...si nici nu am vrut sa stric lemnul degeaba...il las de ornament.....am de invatat multe multe si ascult cu drag sfaturile voastre....maine o sa merg sa caut niste lemn si o sa postez pozele si v-as ruga sa-mi spuneti cam ce as putea face din ce gasesc..........ce a zis maestro sa lipesc ceva cred ca ar fi o obtiune.....dar nu stiu nici ce adeziv sa folosesc nici materiale nu dispun....mai bine ma apuc de altul ....v-am salutat.o seara faina
- Arthelad
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
bison epoxy
-
- Membru al forumului
salutare....am gasit una bucata de salcam....are lungime de 2 metri jumatate.....e taiat de vreo 2 ani........acum eu va intreb cam ce as putea sa fac din el....aaa...si arcu ala de ulm a tinut cam 28 de kg....si dupa am tras de el si a pocnit.....asta este...altul:))
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by zullu on 15 May 2011, 09:48, edited 1 time in total.
Reason: atentie la limbaj
Reason: atentie la limbaj
-
- Membru al forumului
la salcam trebuie sa mai scot din inele sau dau decat coaja jos si il las asa?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
salutare......luni de acuma.....maine program de pescuit si bere:))...bafta multa
-
- Membru al forumului
salutare....am taiat din el vreo 5 cm....
-
- Membru al forumului
cum ar trebui sa fie inele alea ca sa fie bun lemnul....ca pot sa mai caut....am de unde
-
- Membru al forumului
inseamna ca trebuie sa caut lemn taiat din copac batran........o sa mai caut....si mai revin cu poze...multam
-
- Membru al forumului
lemul are 2 metri jumatate......si are un pic de curbura la vreo 60 de cm....nu cred ca asta e problema....o sa incerc sa fac si din asta.....pana mai gasesc alte materiale.....trebuie sa dau din inele jos nu?