sageti ...sageti...sageti

Munca mea...
Post Reply
gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului
sageti ...sageti...sageti

Post by gabriel » 16 Feb 2008, 18:05

va prezint citeva poze cu ultimele sageti realizate (sau in curs de realizare )
.Seria 1. Pentru distante mai mari (50-80 m)- cedru, virfuri de la tine, pene de gisca format elipsa, nockset prin adaugare de lemn tare(stejar) si dupa aceea realizat direct in lemn, intarit prin matisare.

Image

Image

Image

Image

Image

2.Seria 2. Pentru distante mici( 30-50 m).-cedru, virfuri de la tine,pene curcan format special(cu mustati), nockset prin adaugare de lemn tare(stejar) si dupa aceea realizat direct in lemn, intarit prin matisare.

Image

Image

Image

3.Serie de proba sageti lente(flu flu) --(doar o sageata deocamdata) , lemn de pin (nu cumparat ci uscat, preparat, taiat de mine-ce e la Bricostore ,Mr Bricolage sau Hornbach e lemn verde si se deformeaza), pana de curcan , nockset realizat direct in lemn, intarit prin matisare.

Image

Image

Image

Image

Sper sa va placa- iar eu astept vremea buna ca sa le incerc.Cresting-ul este in culori tari [mereu -la mine] din motive de a usura reperarea lor pe teren.

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: sageti ...sageti...sageti

Post by gabriel » 16 Feb 2008, 19:41

Crestingul il fac manual si este destul de usor.Pe acelasi"utilaj" de aplicare a penelor am adaptat un mic motoras cu demultiplicator, astfel incit rotatia este relativ lenta.Restul e rabdare si pensule subtiri.
In general imi place sa realizez cam totul eu, de la vopsitul penelor la decorarea arcului si sagetilor.

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by gabriel » 30 Mar 2008, 17:03

Zilele trecute am putut in sfarsit sa incerc sagetile pe care vi le-am aratat.Au mers excelent , varfurile OK(multumesc Florin), din pacate doar la cca 35 m distanta, pentru ca era un vant cam tare.
Iata doua incercari;
Image

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by gabriel » 30 Mar 2008, 17:26

Image

Image
Last edited by gabriel on 30 Mar 2008, 17:28, edited 1 time in total.

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by gabriel » 30 Mar 2008, 17:27

Imi patre rau, cred ca este o problema cu postatul pozelor.Am tot incercat si nu vrea.Poate unul din moderatori sa faca ceva....

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 30 Mar 2008, 17:59

Pai ce cod ai luat cu copy paste????trebuie sa iei ultimul cod de jos din alea 3 sau 4 cate sunt acolo....dai click pe codul respectiv, pe urma cu click dreapta il iei cu copy si vii aici pe forum la pagina si dai iar click drepata si il pui cu paste si ar trebui sa mearga...

Post Reply