Incepator
-
- Membru al forumului
Re: Incepator
am facut rost de 2 bucati de lemn de brad mlungi de 1,90-1,80 si Latime de 5-5,5 si grosime 5-5,5 este bun lemnul de brad pta rcuri?
-
- Membru al forumului
Salut.Din cate m-am documentat eu lemnul de brad si de rasinoase in general nu pare a fi bun pentru arc....bineinteles inafara de tisa care dupa parerea mea e o specie mai aparte de conifere.
-
- Membru al forumului
Nu .....vezi ca exista un topic aici cu esente de lemne bune pentru arcuri...ar fi bine sa-l citesti....
-
- Membru al forumului
l-am citit:(( pacat in fine vreau sa fac arcuri din ele sa prind dexteritate si daca imi reusesc le tin doar de forma si ma laud cu ele :lol:
-
- Membru al forumului
Din brad... :lol: ....inseamna ca ai timp de pierdut... dar daca chiar vrei sa-ti pierzi timpul cu lemnul de brad...ai putea incerca sa faci un arc care sa aiba vreo 190cm lungime, si vreo 7-8 cm latime in zona cea mai lata ,,,,si s-ar putea sa iasa un arc care sa nu se rupa..dar ca si performante.... :roll:
- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
Neeeh,eu zic nici macar sa nu incerci,mai bine faci bete din brad si faci aeromodele decat sa faci un arc fara rost.Daca ai timp mergi la iarba (verde) si taie un stejar gros si din ala faci 10 arcuri,nu iti pierzi tinpu degeaba,parerea mea...
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
Pai eu asta am zis...daca are timp de pierdut....poti sa-i strici placerea omului :lol: ...el face cum crede mai bine de cuviinta...
- Neacsu Ionut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Constanta
- judet:Constanta
- Varsta:17
asa am si eu brad, dar caut frasin.........sau corn(lemnele astea le-as gasi relativ usor :corn-cluj,frasin-lunca dunarii).......tu in zona ta poate gasesti alte lemne......
cauta lemne din lista aia de lemne bune pentru arc !
bradul se prelucreaza ff usor dar nu e bun de arc.........cum au zis si ceilalti.........pierdere de timp ,doar asa decorative,(nu stiu cum ai timp de pierdut in cls 8,ca eu nu ma omor cu invatatul dar abia imi fac timp sa intru pe net 10 minute)
si noroc la gasit lemn bun
cauta lemne din lista aia de lemne bune pentru arc !
bradul se prelucreaza ff usor dar nu e bun de arc.........cum au zis si ceilalti.........pierdere de timp ,doar asa decorative,(nu stiu cum ai timp de pierdut in cls 8,ca eu nu ma omor cu invatatul dar abia imi fac timp sa intru pe net 10 minute)
si noroc la gasit lemn bun