Salut! Arata bine arcul, Felicitari!
Nu reusesc sa vad foarte exact tillering-ul din pozele puse, dar am impresia ca bratul de sus are o zona unde lucreaza ceva mai mult. Banuiesc ca tillering-ul pozitiv (diferenta dintre indoirea bratului de sus, mai mare, si cea a celui de jos) este doar o tara prea accentuat la full-draw. Spun lucrurile astea in sensul de "ce mergea optimizat", fiindca altfel, din ce reusesc sa vad, tillering-ul imi pare foarte bun!
La 160 ntn si 76-77 intindere cu 34 kgf arcul mi se pare fortat destul de mult, aproape de limita. Daca-i ok pe spate nu va plesni, dar se va lasa ceva in timp (stringfollow, fiindca va suferi nitel burta).
Cat despre performanta, nu stiu cum ai masurat metrii aceia, dar la raportul acesta grame sageata/kgf arc/intindere arc cam asta cred ca ar fi o performanta "cinstita" pentru un asemenea arc.
PS: Ooops... acum am vazut nock-ul, cand a pus Florin poza asta: la un arc pana-n 30-35 lbs merge si asa, cu grija si daca ai capatul grosut. Dar nu la asta! Nici nu stiu ce se poate face ca sa nu strici nici performanta, dar nici sa nu risti asa. Fiindca acum chiar risti! Bratul cu nock-ul ce ramane intreg te poate lovi! Doamne ajuta!