Harta locatii

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
cipm66
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Sibiu
judet:Sibiu
Varsta:49
Harta locatii

Post by cipm66 » 16 Jul 2011, 07:59

Salutare,

Ceva timp in urma am facut o harta folosind codul celor de la Google.
Zilele trecute, cand cautam un nr de telefon, m-am gandit ca pot reutiliza munca de atunci, pentru o harta cu locatia membrilor de pe forum.

In principiu pe harta vor apare locatiile membrilor care au dorit sa apara in lista. In dreapta exista un table centralizator.

- cand pozitionati mouse-ul pe o locatie va aparea lista membrilor din acea locatie.
- lista cuprinde nickname-ul, avatarul ales, link catre site-ul personal si telefonul (daca se doreste)
- pentru a face sa dispara lista click pe "x" sau in alta zona
- tabelul din dreapta este sortabil daca se da click pe capetele de tabel iar daca dati click pe locatie se va face un zoom pe harta
- harta area feature-urile de la Google respectiv zoom, schimbarea de la map la satelite view sau hybrid

Am pus trei locatii pentru a avea o idee despre ce este vorba. Sper ca nu se supara Mitu sau Florin

Gasiti mai jos linkul
Harta locatii

daca considerati ca poate fi folositoare, pot sa incep sa adaug membrii doritori.

Numa' bine,
Cipm
Only after the last tree has been cut down, only after the last river has been poisoned, only after the last fish has been caught, only then will you find - that money cannot be eaten. [Chief Seattle]

www.cmuntean.ro

basty
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:da
locuiesc in::Berzovia
judet:CarasSeverin
Varsta:20

Re: Harta locatii

Post by basty » 16 Jul 2011, 10:13

salut foarte buna ideea punetima si pe mine la bocsa numai bine
Basty

cipm66
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cipm66 » 16 Jul 2011, 10:17

fast_arrow wrote: Adauga-i pe toti membrii forumului.
Da' stiu ca te distrezi =)) si propabil mustacesti gandindu-te ce mai am "de impletit" :-b

[-x munca in plus si este greu fara informatii din baza de date iar unii membrii nu au locatia.
O sa merg pe adaugarea celor mai activi, iar cei care nu se regasesc, si doresc sa fie adaugati, sau doresc sa-si adauge si telefonul, sa-mi dea un PM, asa pot tine si o evidenta a celor pe care i-am adaugat.
Only after the last tree has been cut down, only after the last river has been poisoned, only after the last fish has been caught, only then will you find - that money cannot be eaten. [Chief Seattle]

www.cmuntean.ro

cipm66
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cipm66 » 16 Jul 2011, 10:23

basty wrote:salut foarte buna ideea punetima si pe mine la bocsa numai bine
S-a marcat... insa Bocsa nu corespunde cu datele tale de pe forum "locuiesc in :Berzovia".
Baga un PM ca sa nu umplem topicul cu "si eu vreau" si eventual updateaza datele personale daca te-ai mutat la Bocsa
Mersi

www.cmuntean.ro

morometeb
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Turda
judet:Cluj
Varsta:32

Post by morometeb » 16 Jul 2011, 13:44

A long bow and a strong bow,
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!

Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com

cipm66
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cipm66 » 16 Jul 2011, 20:19

"Greu doamna greu" ca sa-l parafrazez pe cel cu "scump..."... da-mi place sa scriu code.

Am ajuns insa la concluzia ca daca ma ajutati si voi va merge mai repede =D>

Am adaugat pe cei care s-au anuntat ca doresc si pe cei care apar in prima pagina a membrilor in ordinea numarului de mesaje.
@Florin... sa uitam de "baga-i pe toti"... :P

Harta este la linkul de mai de jos.
Harta locatii

Si cum Google ofera tot felul de "scule" am facut un formular care ma ajuta sa strang datele de la voi :-b daca vreti sa fiti adaugati inainte sa ajung eu sa iau datele de pe forum.
Este simplu, intrati pe adresa asta
https://spreadsheets.google.com/spreads ... NFpmcFE6MQ
adaugati informatiile care sunt necesare si eu o sa primesc pe mail si le bag in codul care "deseneaza" harta.
Intre timp eu o sa fac un tabel cu locatiile GPS ale localitatilor care s-au strans pentru harta :-s

sper sa mearga :-ss Voi vedea dimineata...

www.cmuntean.ro

NIMROD
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::hunedoara
judet:hunedoara
Varsta:41

Post by NIMROD » 17 Jul 2011, 10:34

CIMP 66,esti TARE ,man (*) (*) (*) (*) (*)

Casspius
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Casspius » 17 Jul 2011, 19:32

Poti sa ma adaugi si pe mine :)
Faina ideea cu harta!

cipm66
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cipm66 » 18 Jul 2011, 09:19

@Florin
Si fiindca a fost ploaie sambata, mi-am facut un programel care "ia la mana" userii inscrisi pe forum si asa de amorul artei o sa incerc sa fac o harta paralela cu toti membrii.
Insa este mai mult de lucru.... sunt numai 1114 useri la care locatia trebuie periata. Iar locatii zzzz,tttt, acasa, Italia sau Romania sunt destul de greu de definit in coordonate GPS :P
De aceea harta de baza va contine doar pe cei cu un numar mai mare de posturi sau care s-au anuntat explicit ca vor sa fie pe harta.

So the map is updated.
la acelasi link
Harta locatii

Am adaugat si pe cei care au completat formularul de mai jos:
https://spreadsheets.google.com/spreads ... NFpmcFE6MQ

Daca doriti adaugari de nume sau telefon folositi formularul.
Nu stiu pentru voi insa pentru mine este un proiect destul de interesant atat dpdv al programarii cat si din imaginea de asamblu pe care o da aceasta harta

Numa' bine,
Cipm

www.cmuntean.ro

cipm66
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cipm66 » 19 Jul 2011, 20:03

Am cam terminat de scris codul... si am "furat" informatii de pe forum fara sa fiu nevoit sa am access la baza de date. Pentru mine a fost interesant atat sa automatizez procesul cat si rezultatul operatiunii. :-b

Dintre userii "periati" doar 278 au avut o locatie posibil de "localizat" pe Google maps si au avut in acelasi timp cel putin un post pe forum. Am decis sa "sar" peste cei cu posturi 0 din motive de "spatiu".
Suntem raspanditi pe 78 locatii.

Primele 10 locatii / numar de membrii sunt:
1 Bucuresti 43
2 Cluj-Napoca 30
3 Timisoara 25
4 Targu Mures 16
5 Constanta 13
6 Sibiu 9
7 Brasov 8
8 Hunedoara 6
9 Ploiesti 6
10 Suceava 6

Este o pagina de test http://www.cmuntean.ro/div/map/arcasi/arcasi-map8.php (s-ar putea sa nu fie accessibila tot timpul) unde sunt pozitionate cele 78 de locatii.
Dand click pe capatul de tabel se poate sorta datele ascendent si descendent.

Enjoy.
Cand finalizez harta, daca credeti ca va fi utila, as vrea sa fac o harta cu locatiile unde se fac intalniri si o posibilitate dinamica de indicare a rutei de access plecand de la un punct dat... dar mai incolo ca m-a cam obosit "procesul" (-|

www.cmuntean.ro

Post Reply