Ma bucur ca exista aceasta comunitate si ca am dat de ea...
...cam cu o luna in urma am fost intr-un team building la Moeciu si am ajuns si la cetatea Rasnov unde am tras cu arcul sub impresia amintirilor din copilarie cand eram un arcas bun (asa tin eu minte :lol: ). Se pare ca imbatrandind nu mai sunt bun de nimic

, ca arcas doar :mrgreen: . M-am incapatanat sa schimb lucrurile si, inainte de toate, mi-am cumparat un recurve (maner din aliaj de magneziu si brate din fibra de sticla cu inaltime de 60 inch ( 152,4 cm), taria de intindere 40 lbs ( 18,1 kg) si lungimea de intindere 28 inch ( 71,12 cm)), tolba, sageti, tinta, manusa cu trei degete. Mandru nevoie mare de achizitii am distrus vreo 20 de sageti (ma ustura si acum la punga :evil: ) incercand sa le infing in tinta pe care am agatat-o de o placa de OSB. O parte au nimerit tinta, dar fara exceptie si cele care au nimerit, dar si cele care au lovit doar placa de OSB de 15 mm s-au indoit, rupt, distrus - sageti de aluminiu. Deci placa respectiva a devenit o alta investitie ce a luat drumul gunoiului. De atunci stau cu arcul in portbagaj sperand sa apuc sa-l folosesc. Aici va cer ajutorul - vreau sa stiu unde pot trage cu el in Bucuresti in week-end, caci nu am cand in timpul saptamanii.
In plus mai vreau sa cumpar sageti de aluminiu (incerc sa fiu constant) la un pret mai mic decat cel de 19 RON bucata cat dau acum pe ele si un arrow rests launchers - lansator de sageti, am cumparat arcul fara el

.
Inca odata ma bucur ca v-am gasit si sper sa nu fi fost offtopic.