takedown recurve din stejar

Materiale si tehnica folosite pentru a construi un arc....

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: takedown recurve din stejar

Post by cristian_iepure » 22 Apr 2008, 14:28

ok, am mai lucrat minerele pt arcurile celor mici, as vrea sa le termin de tot pina la paste

Image

Image

am facut matrita pt brate, si azi vreau sa execut bratele din brad, avind in vedere faptul ca arcurile n-or sa aiba decit vreo 3-4 kg forta, piticii avind 3 si 5 ani

Image

si chiar am curbat unul din brate la abur si l-am pus pe forma

Image

am reusit sa tai si longbow-ul meu, cit si manerul aferent, umeaza de taiat burta dintr-un altfel de lemn, sau daca n-oi gasi, tot din stejar

Image
Image

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 22 Apr 2008, 23:56

Salut....sa ai grija....manerul ala trebuie sa fie perfect...nu ai voie sa gresesti acolo....capetele alea trebuie sa fie atat de subtiri incat sa vezi prin ele...ma refer la ultimii 2 cm de o parte si de alta...ca sa nu ai tensiune la fades.....

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 26 Apr 2008, 17:46

am reusit sa termin bratele si minerele pentru re curve takedown-urile copiilor :), momentan bratele nu-s fixate, dar uite acum vreau sa dau o fuga in practicker sa caut acele minunate suruburi si bolturi de metal despre care s-a vorbit in topicurile despre proiectele take-down de pe acest forum, iata pozele

Image

Image

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 26 Apr 2008, 18:11

salut...arata fain pana acuma....ce vroiam sa te intreb....se vede ceva lipit la c apete..ce ai lipit acolo???? nu prea imi dau seama....orice ar fi acolo pus,,,ai mai putea sa slefuiesti putin chestia aia...sa nu fie prea grea... sa fie trecerea de la chestia aia spre brate facuta mai lin...mai fin....spor la treaba

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 26 Apr 2008, 20:12

adica nock-ul ala din lemn aplicat deasupra mai trebuie un pic slefuit incit trecerea spre orizontala bratului sa fie mai lina, am inteles bine? (n-am folosit din cornul de vitel deoarece sint primele mele arcuri cele 2 pt copii, il pastrez pt lucruri mai marete :) )

eduardbilanin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by eduardbilanin » 26 Apr 2008, 20:56

Frumos minerul.Insa unghiul suporturilor de unde pleaca bratele este prea accentuat.In rest se pare ca vom avea un arcar cu reale calitati pe forum si nu numai.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 26 Apr 2008, 21:20

Da Cristian...exact asta vroiam sa spun.....sa nu para asa ceva pus acolo stii??/ sa se imbine cu bratul arcului frumos si lin.... si m-am uitat acu mai aent la poze....si din lateral sa mai iei din lemul ala aplicat acolo...muchiile sa fie luate..e prea groasa placuta aia de lemn aplicata....poti sa mai iei din ea...si din laterale...sa vina muchia pana la nivelul bratului cum ar veni....

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 30 Apr 2008, 15:20

ma apropii de final cu cele 2 arcuri pt cei mici, in seara asta lepun pe tillering tree si le lucrez bratele, maine sper sa pot pune poze din nou cu ele gata Image

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 30 Apr 2008, 16:00

s-au trezit testoasele ninja si le-am facut poze

Image
Image
Image
Image

Maryus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Maryus » 30 Apr 2008, 16:03

imic er scuze...dar eu vad doar o testoasa :lol: :lol: sunt gemeni(?

Post Reply