INTALNIRE CHEILE TURZII 15-17 IUNIE 2012
- TheWOLF26
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::targu mures
- judet:mures
- Varsta:17
Dar inca este cu semnul intrebarii 

- horica
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::napoca
- judet:cluj
- Varsta:25
Re: INTALNIRE CHEILE TURZII 15-17 IUNIE 2012
Eu vin doar in vizita sa va vad
La concurs nu! Distractie placuta Arcasi!
Soorry organizatorilor pt intarzierea in a ma anunta

Soorry organizatorilor pt intarzierea in a ma anunta

"Though this be madness, yet there is method in it."
Hamlet, W.Shakespeare
Hamlet, W.Shakespeare
- philip
- Membru al forumului
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:36
Imi cer scuze ca nu am mai revenit cu o confirmare a participarii celor doi proaspeti arcasi clujeni dar am fost tot pe drumuri zilele astea. Fapt pentru care am si rugat-o pe Ioana sa-i includa in confirmarea ei. Ceea ce(dragutza si saritoare cum o stiti) a si facut. E vorba de Dan si Willy. SI vazusem ca s-au facut trei, cu prietena unui din baieti. No, deci tot nu-i rau.
Fie cu iertare inca o data.
PS: cred ca o sa vina si fetita mea cu mine,la fel de maine seara pana sambata seara. Participam la masa de sambata.
Fie cu iertare inca o data.
PS: cred ca o sa vina si fetita mea cu mine,la fel de maine seara pana sambata seara. Participam la masa de sambata.
"...Omul ar trebui,macar din cand in cand, sa faca un efort intens si consecvent de gandire. "Fii cuminte!" nu inseamna in fond altceva decat "Fii cu minte!", gandeste, ras-gandeste si razgandeste-te! ..."
-
- Membru al forumului
prezenti de vineri seara, david si tomi.
-
- Membru al forumului
Servus,vin si eu pt o zi(sambata)si scuze de intarziere.
- Ioana
- Membru al forumului
- Varsta:30
De la Cluj se mai anunta Raul si Ioana pe ziua de sambata .....scuze de intarziere

Silence is golden unless you have children then silence is suspicious.
- NIMROD
- Membru al forumului
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:41
ma anunt din nou ca vin in CHEI -ptr simbata -ora 13spre------------duminica ------ora10
;)

- philip
- Membru al forumului
Salutare tuturor! Se pare pare ca am onoarea sa fiu primul care scrie "doua randuri" despre intalnirea din Chei.
O sa incep(hehehe, desi se pare ca incepusem deja cu un rand mai sus) prin a multumi "beretelor verzi" pentru primirea calduroasa(in sensurile ei sufletesti si meteorologice)! "Caldura mare mon cher...".
O sa trec apoi la a-l felicita pe Hatmanul Andreica pentru frumusetea victoriei si cinstea de-a fi fost "fruncea" cetei de arcasi!!! Bravo Alin! Pentru mine victoria asta a ta era o certitudine, ramanand doar o chestiune de timp. Si iaca a venit timpul. Brava!!!! La fel, "Brava!!!" , Ioanei, lui Mugur si lui Florin! De fapt , intregii cete!!!
Frumoasa iesire! Cu probe surpriza/surprinzatoare si participari neasteptate(si cu bucurie primite) de ultim moment(Calin,Petru etc). M-am bucurat nespus sa ne reintalnim si deja abia astept iesirea de la Dumbraveni.
Am facut si ceva poze, o sa apara si ele.
PS: mi-ar fi placut sa vad reactia lui Sorin la probele cu trasul de pe leagan si la cea legat la ochi.
Sa ne vedem cu totii sanatosi cat mai degraba!
O sa incep(hehehe, desi se pare ca incepusem deja cu un rand mai sus) prin a multumi "beretelor verzi" pentru primirea calduroasa(in sensurile ei sufletesti si meteorologice)! "Caldura mare mon cher...".
O sa trec apoi la a-l felicita pe Hatmanul Andreica pentru frumusetea victoriei si cinstea de-a fi fost "fruncea" cetei de arcasi!!! Bravo Alin! Pentru mine victoria asta a ta era o certitudine, ramanand doar o chestiune de timp. Si iaca a venit timpul. Brava!!!! La fel, "Brava!!!" , Ioanei, lui Mugur si lui Florin! De fapt , intregii cete!!!

Frumoasa iesire! Cu probe surpriza/surprinzatoare si participari neasteptate(si cu bucurie primite) de ultim moment(Calin,Petru etc). M-am bucurat nespus sa ne reintalnim si deja abia astept iesirea de la Dumbraveni.
Am facut si ceva poze, o sa apara si ele.
PS: mi-ar fi placut sa vad reactia lui Sorin la probele cu trasul de pe leagan si la cea legat la ochi.

Sa ne vedem cu totii sanatosi cat mai degraba!
"...Omul ar trebui,macar din cand in cand, sa faca un efort intens si consecvent de gandire. "Fii cuminte!" nu inseamna in fond altceva decat "Fii cu minte!", gandeste, ras-gandeste si razgandeste-te! ..."
- nomad
- Membru al forumului
- locuiesc in::orastie
No iac-asa am ajuns si eu acasa, dupa o plimbare si o scalda in Cheile Turzii ... intr-adevar cheile sunt pe maini bune
probele de sambata au fost surprinzatoare, mie mi-au placut la nebunie... multumiri gazdelor pentru tot 

"Ioooiii...viata-i cu de tate"
-Matusa Veta-
-Matusa Veta-
- NIMROD
- Membru al forumului
- locuiesc in::hunedoara
- Varsta:41
CHEILE TURZII ? este prima participare
-------------???????(LOCATIA NOASTRA) un loc bine camuflat,doar jeep-ul de la RENAULT-OPELUL DE LA DEVA, MIROSUL DE HALEALA si un sunet scurt de sageata inghitit de tinta -acestea tradau atmosfera -se minca arc traditional pe piine,am participat la un curs de sudura in :lemn -aluminiu-carbon -condus de -MAESTRO-(tradus sudura?????????? -sagetile se aschiau una pe alta constant -se grupau veri fain
gazdele ,pretenii nostri-tovarasii nostri au fost la inaltime-si le multumesc aveti 5 Margarete cu drag din Hunedoara

gazdele ,pretenii nostri-tovarasii nostri au fost la inaltime-si le multumesc aveti 5 Margarete cu drag din Hunedoara