O experienta extraordinara
Am sosit acasa asear' , si m-am culcat imediat, eram frant.
Iaca insa ca ma sculai la 4 dimineata, ma perpeleam de pe o parte pe alta, mi-e deja dor de Cioclovina si de intalnire.
O sa rezum ce mi-a placut:
- inceputul si sfarsitul intalnirii au fost marcate de cei care ne-au facilitat drumul. Multumesc din suflet lui Sharpshooter, Iceman, Anassazy si Liviu, fara de al caror ajutor prezenta noastra nu ar fi fost posibila, iar returul ar fi fost lung si obositor.
- locul e fabulos, totul contribuie: Pesteri, cetati dacice, drumuri romane, arhaismul satului, tabara, frumusetea peisajului. Tura excelenta organizata de Gherman, cu explicatii deosebit de reusite.
- focurile de tabara cu muzica. As zice ca primele doua seri au fost chiar f reusite, in a treia parca eram cu totii mai obositi. Sper ca a fost ok cu vioara, pentru cei care se asteptau la mai mult de la mine precizez ca meseria mea e mai mult de supporting role, nu de leading vocals

. O sa ma stradui ca data viitoare sa vin cu ceva aporturi personale mai mari. M-am simtit insa excelent alaturi de trupa improvizata, acordeon, chitari, muzicuta, voci. Calin si Gherman f bine, iar Raluca excelent, o voce f buna, la mare departare de ce gunoaie ni se servesc azi la tv si radio.
- copii si tinerii. Foarte draguti si binecrescuti cu totii, si l-au tinut pe al meu ocupat non-stop. URAAAAA!!!! si mersi.
- arcasii. S-a tras foarte bine, zic eu. Diferenta intre primele 10 locuri e minuscula. Maestro, cu arc de copil, a tras aproape 200 de puncte. Interesant, as spune. Sau mersi ca nu si-a pus mintea cu noi.
- arcurile. Am vazut lucruri interesante (Oneida, Black Mamba). Am vazut o bijuterie de bilam, cel de la Maestro, osage si bambus, cu care radeam merele de pe WT si batzul subtire jap jap jap jap. Uluitor de precis si rapid. Felicitari, ce sa mai zic.
- atmosfera generala: prieteniile care au mai facut un pas inainte, caldura umana, oamenii deosebiti mai de mult sau abia acum intalniti.
asa, si acum DAR......
Tocmai pentru ca a fost ASA de deosebit, trebuie, ma simt dator sa mentionez si impresiile mai putin placute. Cum imi zicea un prof: bai, aia care numai te lauda nu te ajuta, cine te si critica ti-e cu adevarat prieten.
deci:
1) parerea mea e ca trebuie un sistem de tomberoane si de scrumiere d'alea mari. Peste tot. Nu stiu cum ati rezolvat - la organizatori ma refer - cu covorul ala de mucuri si cu dozele alea de bere de peste tot, banuiesc ca a necesitat ceva munca. Un instructaj de prevenire si mai multe puncte de adunat gunoi ar fi poate util. Locul e prea frumos ca sa....
2) heloooo. Dar ma rog, a trecut. Poate ar trebui un sistem de prevenire, cu dusuri reci, ceva. La Buc am niste manelisti care vin din cand in cand si tin petreceri noaptea sub ale mele ferestre. Eu dau cu rosii si oua in ei, ei mai trag cu niste puscoace cu aer comprimat, dar fara rezultat, rosiile si ouale functioneaza mai bine.
Si in finalul impresiilor cateva cuvinte despre concurs. Tinte foarte dragute, program lejer dar nu facil. Per ansamblu foarte reusit. Cred ca aceste concursuri sunt un punct important, stimulant, la fel de important ca atelierele sau atmosfera. Am impresia ca ele au exact doza de competitivitate amicala care trebuie, nici prea putin, dar nici prea mult. Mie mi-ar parea bine sa continue tot asa si sa nu neglijam aceasta activitate, e si ea o parte din arcasie.
Astept cu mult interes poze (puse pe ceva linkuri de descarcat daca se poate?)