Salut,
dupa cum am promis revenim cu detalii legate de trasee posibile catre Greaca.
Pentru soferi am pregatit un fisier Word cu indicatii si harti. Am considerat ca ar fi mai bine sa-l pun ca atasament pentru ca eu cred ca este prea multa informatie pentru un post pe forum.
Pentru cei care vor folosi alte mijloace de transport pana in Bucuresti am urmatoarele rugaminti:
1. spuneti-ne data si ora la care ajungeti in Bucuresti, locul in care ajungeti, numarul de persoane.
2. daca puteti si nu va e frica de metrou, ne-ar ajuta foarte mult daca ati putea ajunge singuri la statia de metrou Aparatorii Patriei aflata pe magistrala 2, de unde vom organiza transportul catre Greaca. Aveti mai jos statiile aflate pe aceasta magistrala.
De exemplu din Gara de Nord puteti lua metroul o statie pana la Piata Victoriei unde schimbati pe magistrala 2 in directia IMGB.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ie ... Line_2.png
Daca nu considerati suficiente si clare informatiile pe care le-am oferit va rog sa-mi spuneti ce mai aveti nevoie pentru a ajunge la noi fara probleme. Nu ezitati sa folositi datele noastre de contact pentru orice nelamurire.
Numerele de telefon:
Marian – 0727692874
Valentin – 0745981232
Liviu – 0722402064
Multumesc si va asteptam la Greaca.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.