In acest weekend, am participat cu mare placere la Cupa Ziridava, organizata de clubul FitNext Arad. Am fost impreuna cu membrii asociatiei OAH, si ne-am bucurat de intalnirea cu prietenii din Bucuresti si Galati.
Ce pot sa spun, am fost primiti foarte bine, atat ca membrii ai unei asociatii cat si individual. Mai ales ca am facut si o figura foarte buna, am luat acasa si cateva diplome si cupe:
Locul I la sectiunea replica istorica: Dosa Calin
Locul II la sectiunea longbow: Dediu Sorin
Locul III la sectiunea longbow: Filimon Petru
Diploma de onoare pentru prima participare: Ordinul Arcasilor Hunedoarei.
Organizare foarte buna, un concurs relaxant cu multi participanti. Am intalnit membrii a doua cluburi de exceptie, FitNext Arad si TM Archery. Atmosfera din timpul concursului a fost excelenta. Era sa uit: a fost organizat si un concurs pentru copii

Abea imi revin, ma dor degetele (am facut intindere de la tras, si besici de la scos sageti din tinta), drumul la intoarcere a fost cumplit de lung... dar ma simt multumit ca am participat la aceasta competitie, unde am intalnit si povestit cu doi constructori de arcuri. Sper ca in curind sa se alature forumului si povestim si aici. Dupa schimburi de idei, numere de telefon, adrese de e-mail, speram sa nu fie unicate aceste competitii.
Multumesc organizatorilor pentru invitatie, sper sa intru in posesia unor fotografii din timpul concursului, sa vi le impartasesc.