Arc de corn.48 kgf.
- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
cu cutitu de bucatarie ai mare grija daca ii deala subtire,de otel inox,ca eu asa am facut de mi-am taiat degetu pana la tendon,si ca sa iei simetric tii cutitul perpendicular pe lemn,sfatul meu ii sa mai subtiezi mai mult arcul,da ia lemn numa de pe burta,ca poate lemnul nu e 100 % uscat si cand o sa fie uscat bine,peste vreun an la forta aia poate sa se rupa :!:
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
Re: Arc de corn.48 kgf.
Cum zice si Akila, nu se ia de pe spate, numai de pe burta.Si mai ales fa-ti un dispozitiv de echilibare ,ca nu e greu.In felul asta, bratele vor lucra la fel, si pe tota lungimea lor(la tine lucreaza din maner).Daca nu ai scule, mai improvizeaza, ca toata lumea.Nu cu cutitul:
1.te poti rani
2.poti intra in fibra si strici arcul si lemnul. Incearca cu un cion de geam, sa racai cu marginea, e ca o rindea fina, nu ia mult odata. Asta pentru inceput.
Oricum, felicitari pentru arc si spune-ne si nouA DE UNDE DRACU AI GASIT CORN ASA DE GROS?
1.te poti rani
2.poti intra in fibra si strici arcul si lemnul. Incearca cu un cion de geam, sa racai cu marginea, e ca o rindea fina, nu ia mult odata. Asta pentru inceput.
Oricum, felicitari pentru arc si spune-ne si nouA DE UNDE DRACU AI GASIT CORN ASA DE GROS?
- Pisic
- Membru al forumului
eu mi-am facut un draw knife dintr-un cutit subtire,si putin ciobit batut intr-un maner de la o dalta veche,la primul meu arc mi-a fost de mare ajutor,pacat ca s-a rupt din cauza ca am incercat sa-l indrept dupa ce sa indoit mai tare,daca ai un cutit mai vechi si o bucata de lemn poti sa-ti faci unul dasta mai simplu,da nu te astept sa tina mult.
-
- Membru al forumului
Lemnul de corn l-am gasit in Gorj undeva intre Motru si TG Jiu intr-o padurice mica pe cale de disparitie.
-
- Membru al forumului
Asta e produsul finit.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Si asta-s eu fericit.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Pisic
- Membru al forumului
e fain arcul,da ca sa fii sigur ca pui sageata unde trebuie,poti sa faci ceva chestie pe coarda,o matisezi unpic mai gros si lasi o parte de 1 cm cu matisaj mai subtire,sau ce iti mai trece prin minte,numai sa nu fie ceva ce uzeaza coarda,poti sa faci matisaj de doua culori,si atunci ii cel mai bine.
-
- Membru al forumului
Salutare,azi am tras si eu cu arcul de corn si pot spune ca e cu adevarat foarte greu de tras.....eu care am 65 de kg nu l-am incordat mai mult de 50-60 de cm.Nu-ti mai trebuie sala cu arcu asta :lol: