Bine v-am REgasit!!!
Dupa cum unii poate stiti sau ati vazut (pe forumul american) sau v-am spus direct pe email am fost in Bulgaria la o intalnire a pasionatilor de arcuri membri din Europa ai acelui forum.
Intr-un singur cuvant a fost FAIN.
Detaliat pot sa va spun ca a fost o experienta complexa si placuta.
Adica am cunoscut oameni din Finlanda, Olanda, Letonia si bineinteles, Bulgaria

Mi-au aratat cum se face o coarda "flemish string", ce design folosesc ei si cum e decurge un "tillering" (din arcurile ce au facut ei acolo au fost holmegaard, piramid design, flatbow, longbow). Reini din Letonia a exemplificat superb despre flint-knaping (chiar a facut intr-o jumatate de ora un varf de sageata din piatra-silex). Yuri din Finlanda ne-a aratat cum se poate face o sfoara din ... niste simple urzici.
Bulgarul Vlado e elevul lui Kassai si ne-a aratat stilul lui de tras cu arcul rapid, si din picioare si .. din goana calului. Personal m-am urcat pe un cal dar nu ma prea pricep, n-am cazut dar nici prea mult n-am mers ca a inceput calul linistit sa... pasca iarba

Da, au fost si concursuri de tir cu arcurile ce le-am facut acolo (unii si-au adus si de acasa dar fiecare a facut si acolo cel putin un arc), pot sa zic ca am fost norocos ca bun nu-s

Peisaje faine, bere si RAKIA (nu necesita traducere cred cuvantul :D) mancare buna desi dupa gustul meu cam multe zarzavaturi, deh, bulgari

Cazarea a fost in iurte si gratis, am platit doar drumul si pt. mancare 100eur desi mese au fost in tot timpul zilei si cat vroia fiecare si bere, rakia, apa minerala, sucuri la discretie.
Vreme buna, soare si cald desi in unele zile chiar prea cald dupa gustul meu. Finlandezii se bucurau de soare, ca la telefon li s-a spus ca in Helsinki polua si erau 12 grade

Singurul meu regret e ca .. a fost parca prea scurt, o saptamana a trecut ca o clipa si ca un vis.... Un vis frumos insa!
La anul daca vor reusi sa organizeze din nou merg si cu copiii, o sa rezolv din timp cu actele pt. granita anul asta nu am reusit desi am vrut sa-i duc si pe ei. Nu le-a fost usor sa organizeze. Nici mie nu mi-a fost usor cu atatea rate si constructii dar am strans de anul trecut cate putin putin in fiecare luna si a meritat din plin!
andrei