arcul asiatic "Cipic"
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
pai cred ca o bucata de lemn rigida ar face arcu sa se indoaie mai mult din brate nu de la maner, poate subtiate putin bratele. cred ca daca s-ar indoi la mijloc la abur s-ar putea pune si maner.
- Pisic
- Membru al forumului
Re: arcul asiatic "Cipic"
daca vrea sa faca maneru din lemn ,nu stiu daca o sa stea,fara sa se dezlipeasca,deoarece din cauza ca se indoaie asa mult in maner,o sa fie foarte stresat.
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
arcul e facut dintr-o bucata de ulm, dupa cum l-am vazut eu, daca ii lipeste un miner scurt si mai tillereste la brate de la jumatate spre syahuri, n-o sa se mai indoaie prin maner, dar o sa-i scada un pic forta
-
- Membru al forumului
vazind acum vreo luna un arc "tematic" cu niste syahuri superbe, m-am hotarit sa fac si eu un "cipic" mai mare cu niste syahuri cam asa:

sper ca aceasta dambla a mea sa se transforme in ceva reusit

sper ca aceasta dambla a mea sa se transforme in ceva reusit

- Pisic
- Membru al forumului
ar fi interesant,dar coarda nu stiu daca o sa stea chiar bine,adica bucla aia de la capat..........,poate daca ai face taietura aceea pt coarda mai jos de ,,gatul'' (ma refer la partea aceea de sub capul de dragon) dragonului,daca coarda o sa intre in gura la dragon atunci trebuie sa faci coarda (partea aceea unde se uneste bucla cu coarda )sa treaca peste coada aceea de la spate,sau sa faci o bucla uriasa si partea aia in y sa cada pe gat.
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
salut florin, de la tine am furat ideea cu capetele fantasy, mi-a ramas inima la syahurile alea cu vulturi acolo la Tirgu Mures..... O sa iasa ceva frumos.
Nockurile or sa fie pe creasta aia de sub barbie, zic eu.

- anasazzy
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
daca faci un sablon cu steagul dacic, pentru decorat tolba si daca este si artistic dau o bere si un mic sau un vin bun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...........marian
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
eu cred ca totusi e prea complicat capul ala de cal, la ce ar trebui sa te gandesti cand faci un design pt syah e sa fie in primul rand util, adica sa ai unde sa pui coarda si parte aceea sa fie destul de rezistenta, adica destul de goasa sa o poata tine, sa nu aiba multe parti ascutite pt inevitabil syah-urile ating pamantul si se vor rupe usor, in ex care l-ai dat gatul calului se injumatateste, ceea ce nu va arata f bine, si nu in ultimul rand restul syah-ului sa continue linia designului... si ar mai fi multe de spus, poate intr-un topic separat
numa bine
PS: he he, asta e postul 1000 din topicul : Arcuri construite de membri
numa bine
PS: he he, asta e postul 1000 din topicul : Arcuri construite de membri
-
- Membru al forumului
Andrei, de ce ating siyah-urile pamantul??? nu vad de ce ar atinge pamantul.......oricum siyah-ul in primul rand trebuie sa fie usor si rezistent.....daca se poate face ceva si sa respecte aceste 2 conditi atunci e super.....daca te apuci sa faci ditamai siyah-ul doar ca sa-l sculptezi frumos, atunci nu stiu ce sa zic....in mod sigur acest lucru va influenta performantele acelui arc....