Sageti....

Munca mea...
Locked
akila
Membru al forumului
Membru al forumului
Sageti....

Post by akila » 02 Jul 2008, 18:31

Image
Last edited by akila on 06 Jan 2010, 20:16, edited 1 time in total.

Alin
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Gherla

Re: Sageti....

Post by Alin » 02 Jul 2008, 18:48

Salut.....foarte frumoase sagetile...acestea sunt sagetile care lovesc centrul tintei indiferent de directia in care tragi????? :lol: :lol: ... am si eu una cu pene de curcan , care le-am lasat initial cam mari ( sa fac o proba sa vad cum merge ) dar am renuntat sa le subtiez(penele) pt ca am fost impresionat de suieratul produs de pene in zbor...suna bestial...cam ca si efectele speciale din filme (vezi Rambo 4 faza cu arcul )... ce lemn ai folosit si ce diametru au ??

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 02 Jul 2008, 19:10

Da,,,se duc in centru ....acuma deinde,, de cine le trage :mrgreen: ......eu am incercat sale fac sa arate cat mai bine....e foarte greu..ca sa fac penele pentru astea 4 sageti, am muncit vrfeo 3 ore cred.....pana le slefuiesti, pana reusesti sa le tai drept. o gramada de munca....diametrul betelor e de 9si ceva,,,,,cam 9,5 mm.....lemnul cred ca este pin.....sunt facute pentru lungimea de tragere de 73 cm....

Alin
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Gherla

Post by Alin » 02 Jul 2008, 19:36

merci..... " acestea sunt sagetile care lovesc centrul tintei indiferent de directia in care tragi????? " ..era o gluma ... poate neinspirata...scuze.
Oricum sagetile sunt frumoase....cu cat lucrezi mai mult la ele cu atat supararea e mai mare in cazul in care se rup sau le piezi....

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 02 Jul 2008, 19:39

. :lol: :lol: ...am inteles gluma...hehe ce bine ar fi sa se duca singure macar in tinta.....ca uite asa azi am rupt una...la repezeala nu am fost atent....si am tras-o fix in fantana din beton....va dati seama cine a cedat nu???? am ramas fara varf la o sageata...dar deja m-am obisnuit....incep sa nu mai pun la suflet...mai nasol e cand se rupe cate un arc , cand lucrez la el.....ca se mai intampla si de astea....eii acolo sa vezi tragedie....o zi nu ai ce sa discuti cu mine.... :lol: ....

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 02 Jul 2008, 23:00

trebuie sa vezi partea frumoasa akila, stiu ca dureaza mult curatatu la pene da' asta da tot farmecu, la mine cel putin ce e din placere nu mi se pare nici ca dureaza nici ca e greu, si mai ales cand ajungi foarte aproape de unde ti-ai dorit ... asta face tot, zic aproape pt ca niciodata nu ajungi kiar acolo, intotdeauna se poate mai bine. mie imi plac sagetile cu pene ce curcan pt ca par mult mai naturale, dar in primul rand ca ai muncit la el, acolo e frumusetea ;) spor mai departe. Felicitari si pt arc.

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 03 Jul 2008, 00:44

salut,eu am toate sagetile facute numai cu pene de curcan slefuite si taiate de mine,pentru ca alta posibilitate de pene cumparate nu am avut....si sincer chiar am inceput sa ma pricep la slefuit pene,cu toate ca dupa primele 6 devine plictisitor.Inca o chetie,eu prefer mai mult penele naturale decat cele cumparate si vopsite,iar pana de curcan cu modele sale da sagetii un aspect aparte.Akila frumoase sageti, in special cele cu pene naturale,care arata foarte medieval(doar ca nu sunt matisate in zona penelor).

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 03 Jul 2008, 09:58

Merci mult pentru aprecieri....e intr-adevar foarte mult de munca...si mie imi place desenul penelor de curcan ...arata foarte fain....

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 03 Jul 2008, 10:50

cu ce ai lipit penele? ai jig cumparat sau facut de tine? eu cred ca urmatoarele o sa le fac cu penele putin rotite, la distante mici se stabilizeaza mai bine

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 03 Jul 2008, 12:06

Le-am lipit fara jig.....la cate sageti am facut deja stiu cum vin unghiurile...in schimb trasez niste linii pe bat....ca sa fie puse drept....am si eu facute niste sageti cu penele oblic....arata foate fain....sa ai grija ca e o regula la ele...in functie de aripa de pe care au fost luate penele , se pun ori spre dreapta ori spre stanga putin oblic...

Locked