astept sa se usuce.............si sa ma recuperez complet dupa caderea cu toagla..................nu am mai facut nimic si din cauza lucrului [inainte de concedii am mult de lucru ca toti vor sa-si protejeze averile cand sunt plecati]
ma apuc de facut un arc asimetric
- edwaits
- Membru al forumului

- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
am fost din nou dupa lemn.................de data asta frasin
[ 2 bucati de 2,15 m]
astept sa se usuce.............si sa ma recuperez complet dupa caderea cu toagla..................nu am mai facut nimic si din cauza lucrului [inainte de concedii am mult de lucru ca toti vor sa-si protejeze averile cand sunt plecati]
kazuki tomokawa
-
dady
- Membru al forumului

- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
Re: ma apuc de facut un arc asimetric
la cat de inalti sunt japonezii..... cred ca nu are mai mult de 2m arcu. cam ciudat stau sabiile alea pe el
oricum foarte frumoasa linia la yumi
oricum foarte frumoasa linia la yumi
-
Greenarrow
- Membru al forumului

Salutare,dupa parerea mea yummiul din inagine e putin diferit fata de ce am vazut in zilele noastre....parca astea mai moderne sunt mult mai asimetrice decat asta..
- edwaits
- Membru al forumului

si yumi-ul a evoluat in timp.......am vazut ceva poze pe net cu ele..............oricum un arc are peste 2m si difera in functie de inaltimea arcasului [pe wiki e un tabel ptr cei care-s curiosi
kazuki tomokawa
- edwaits
- Membru al forumului

adio yumi
nu ma pricep sa laminez iar din o singura bucata de lemn nu se poate realiza..............asa ca adio
speranta e Florin care vrea sa faca unul.......................astept
nu ma pricep sa laminez iar din o singura bucata de lemn nu se poate realiza..............asa ca adio
speranta e Florin care vrea sa faca unul.......................astept
kazuki tomokawa