Коли в моєму домі з'явилася мультиварка, то перший час варив у ній майже все. Гадалося, що цей прилад дійсно може замінити все. Однак невдовзі зіткнувся з дивними речами: деякі страви виходили зовсім не такими, як на плиті.
Найбільше розчарувала риба. Я спробував зробити філе в режимі "Тушкування", а через годину дістав із мультиварки суху й несмачну гуму. Виявилося, що будь-яка риба в мультиварці просто розпадається, ніж встигаєш зреагувати. Її ніжна структура не витримує тривалого томління.
Тому я вирішив глибше вивчити питання і на сайті https://receptidlyamulivarok.space/ знайшов корисну статтю про те, чому не всі страви варто довіряти мультиварці. Автор статті дохідливо пояснював, які продукти псуються в цьому приладі. Насправді, риба — лише верхівка айсберга. Певні види продуктів в умовах повільного нагрівання стають не просто несмачними, а навіть небезпечними. Тож тепер я використовую мультиварку вибірково, і це зберегло мої нерви та продукти.
Чому мультиварка іноді недоречна
Forum rules
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.