Sageti.....

Munca mea...
Post Reply
akila
Membru al forumului
Membru al forumului
Sageti.....

Post by akila » 03 Aug 2008, 11:36

Salut......astea is ultimele sageti pe care le-am facut, cu care voi merge la concurs la Aninoasa.....sunt 10 bucati numai ca in poza am fotografiat doar 5....sunt vopsite asa pentru a fi gasite mai usor in iarba... este vopsea fluorescenta.....72cm lungime, si 30 grame bucata....
Image
Image
Image
Last edited by akila on 03 Aug 2008, 12:07, edited 1 time in total.

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da

Re: Sagei.....

Post by Pisic » 03 Aug 2008, 12:00

faine sagetile,imi place portocaliul...........si inca ceva....ai papat un tz..
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Sageti.....

Post by akila » 03 Aug 2008, 12:08

Merci ca mi-ai a tras atentia....in poza nu prea iti dai seama ca vopseaua e fluorescenta,dar in realitate arata foarte fain....

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 03 Aug 2008, 13:04

desi sunt adeptul culorilor de pamant eu sper in primul rand sa-ti poarte noroc la concurs si daca tot ai pus portocaliu pe ele sa te intorci cu toate acasa. observ ca nu sunt matisate, sau nu erau matisate cind ai facut pozele? presupun ca le vei matisa...
bafta la concurs

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 03 Aug 2008, 14:36

NU le voi matisa.....am tras deja cu ele 2 zile la rand....atat dimineata cat si seara....si e ok....la lipit penele eu folosesc un adeziv de tipul super-glue....e mai bun decat clasicul super-glue.... si in fata am pus la fiecare pana dupa ce le-am lipit, cate o picatura doua de adeziv...pana acuma nu au fost probleme....cu aceste sageti va trage sotia mea, care inca mai rateaza panoul din cand in cand, si de asta le-am vopst cu acea culoare, ca sa le gasim mai usor....si penele nu au nici o problema pana acum...si pot sa zic ca sa dat cu ele si in lemn, s-au si frecat cu penele de cadrul de lemn al panoului, si se pare ca rezista si fara acel matisaj, de altfel partea cu matisajul o urasc cel mai mult la sageti :d ....

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 03 Aug 2008, 23:41

Trag cu long-bow-ul meu de 16kg.....si merg foarte bine....dupa formula aia is cam grele, in schimb spinul este aproape perfect pentru arcul cu care trag....pai tot stateam sa cautam sagetile prin iarba.....am si pierdut 2 ...parca au intrat in pamant...asa ca mi-a venit ideea sa le dau cu ceva fluorescent sa se vada mai bine ...asa ca am ales aceasta culoare.....sunt sprayuri , cam scumpe ce-i drept....28ron sprayul..... dar decat sa pierzi sagetile definitiv, eu zic ca merita efortul.....

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 04 Aug 2008, 00:09

Hehehe....daca era 15ron ce bine era....astea normale, mate, is mai ieftine...undeva pe la 9ron....dar astea fluorescente ....scumpe tare...

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Conditii

Post by akila » 04 Aug 2008, 13:56

Asta e super.....pai inscrieti-va la un club , si haideti fratilor pe la concursuri....ca asa daca nu esti sportiv legitimat, nu poti participa la concursuri organizate de F.R.T.A.....sau daca participi, nu se considera punctaj oficial....

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 04 Aug 2008, 22:09

Sincer sa fiu eu l-am luat de la praktiker.....am observat ca is cam scumpi baietii...asa ca tot ce se poate sa fie si mai ieftin....este incomparabil....pentru cine e mai incepator asa sa zic....e extraordinar....le gasesti mult mai usor......pai frate stateam si cautam cate o juma de ora cate o sageata dupa ce rata tinta sotia...sau chiar si eu din cand in cand....asa ca le-am colorat de nu s-au vazut... :d

Post Reply