Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway'e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na FieryPlay zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
fiery play
Forum rules
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.