arc asimetric
- edwaits
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
cum sa zic...............vreau un arc asimetric asa ca am vrut sa fac un yumi............chestia e ca dintr-o bucata de lemn nu se poate si atunci cum de laminat nu ma apuc [iar Florin zice ca are de gand sa faca unul...............astept sa vad ce iese
]iar bani ptr un yumi nu am..................... voi face un compromis: imi cumpar un arc asimetric.La ultima achizitie am dat-o-n bara [un longbow de care nu-s multumit] asa ca vreau ceva recomandari [cine are/a tras cu vreunul ].................eu ma gandeam la un k.a.s.s.a.i. hun stag.................ce parere aveti?

kazuki tomokawa
- edwaits
- Membru al forumului
Re: arc asimetric
un yumi am gasit la peste 1000$...............
daca stii vreun site ce are de vanzare la 2-300 euro trimite-mi si mie linkul te rog
daca stii vreun site ce are de vanzare la 2-300 euro trimite-mi si mie linkul te rog
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
Atentie, in kyudo nu se foloseste inel, ci o manusa speciala cu intarituri din lemn sau os sau alt material tare pe trei degete, si cu manusa aia se prinde coarda.
Inelul este eficace pentru arcurile scurte.
Inelul este eficace pentru arcurile scurte.
- edwaits
- Membru al forumului
stiu de manusa..............pana si sagetile is scumpe ca naiba
sunt curios ce parere au posesorii de arcuri asimetrice
sunt curios ce parere au posesorii de arcuri asimetrice
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
si eu am in plan un yumi, laminat cu bambus, adevarul e ca nu e o prioritate si cred ca in iarna poate ma voi apuca de el. Am vazut pe net facut din Red Oak la cam $120, acuma cred ca preturile variaza, depinde de unde-l iei, din ce e facut, transport... Vroiam sa te intreb daca ai incercat dintro bucata de lemn, si daca ai nincercat, de ce nu se poate face, in prima faza dintro bucata de lemn am vrut sa fac si apoi am zis sa-l fac cum e el facut. Iar sagetile presupun ca nu sunt mult diferite de ce facem noi, doar ca sunt mai lungi si au diferit si penajul...
- edwaits
- Membru al forumului
si eu m-am gandit la o singura bucata de lemn............dar are sanse mari sa se rupa [in clipa cand ii dai forma il tensionezi darmite cand vrei sa tragi cu el]
kazuki tomokawa