Pentru cine e din bucuresti

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Pentru cine e din bucuresti

Post by Nottingham » 20 Aug 2008, 00:10

Eu umblu de o luna la Chelsea Bucuresti.Asta ar fi al treilea(dupa Besta si Aktiv) club.In ultimul timp merg la teren aproape zilnic de la ^ seara( de la 11 sambata si duminica)Sunt cam singurul care mai trage cu "sipca", dar...Taxa ar fi de 30 ron pe sedinta, sau 150/luna cu materialul lor, sau 120 cu al tau. Mai fac olimpicii misto de mine, dar nu-i rau. E teren, sunt panouri, e si un antrenor care nu se opune traditionalului...De altfel, la cupa Romaniei, daca nu erau el si primarul de la Aninoasa...adio sectiune traditional.Ca, dupa regulament niciunul nu ne incadram.Deci, stadionul Olimpia ar fi o varianta.

Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Nottingham » 20 Aug 2008, 15:54

Despre ala e vorba.Si 30 ron inseamna 30 de lei noi, sau 300.000 vechi, daca preferi. :) Iar teren de tragere inseamna un teren inchis, relativ amenajat( n-are sens sa-ti explic aici care-s meciurile dintre cluburi care fac ca iarba sa fie tunsa din an in paste), cu panouri si tinte in stare acceptabila(oricum, o tinta de hartie e cativa lei, asa ca...important e ca exista panourile).Ce e extrem de important, e ca rerenul e al Federatiei, deci nu vine nimeni sa te intrebe de sanatate in legatuta cu arcul.E drept ca se mai rataceste cate o sageata prin iarba, dar atunci participa cam toti la cautarea ei, si in 2-3 minute se gaseste.Eu is acolo si azi dupa ora 6.

richardmg
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by richardmg » 22 Aug 2008, 16:54

salutare, cand e urmatoare iesire? nu am arc dar pot sa trag cu aparatul ca sa iasa poze :))

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::bucuresti
judet:----
Varsta:43

Post by anasazzy » 24 Aug 2008, 13:33

as vrea si eu sa vin acolo la olimpia dar numai simbata si duminica . apropo cu plata la ce ore se poate gasi casierul acolo
:d nu de alta dar ies de la munca tirziu si sa stiu cum fac.richard daca facem o intilnire cu mai multi arcasi, vin eu cu un arc de rezerva ,asa ,pentru incepatori vreo 16-18 kg forta :) ............marian
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri

Post by anasazzy » 24 Aug 2008, 19:57

e ok simbata.cum platim ,notingham tu trebuie sa stii :d , spunene si noua te rugam.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 24 Aug 2008, 21:18

[De altfel, la cupa Romaniei, daca nu erau el si primarul de la Aninoasa...adio sectiune traditional.Ca, dupa regulament niciunul nu ne incadram.Deci, stadionul Olimpia ar fi o varianta.[/quote]

HORIA...nu am inteles partea asta cu nici unu nu ne incadram.....eu cred ca m-am incadrat 100%...

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 24 Aug 2008, 21:32

Ahhh si sa nu uit si sotia mea s-a incadrat 100%......te-as ruga sa fii mai atent la afirmatiile pe care le faci.....sunt un om foarte corect, si nu imi place cand sunt acuzat aiurea...arcurile cu care am tras atat eu cat si sotia se incadreaza perfect la regulament, la fel si sagetile, care au fost de altfel si notate cu initialele noastre, conform regulamentului, arcurile nu depaseau 17kg forta....asa ca....as vrea sa se incheie cu discutiile asea despre regulament, si cine le-a incalcat si cine nu.....scuzati interventia, dar deja ma seaca treburile astea.....maine poimaine o sa aflu ca am avut si dispozitive de ochire ascunse pe undeva.....si ca nu am fost in regula...cu REGULAMENTUL...hai noroc....

richardmg
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by richardmg » 24 Aug 2008, 22:20

in w/e sun aproape sigur plecat din bucuresti, la un prieten in Telega, pe langa Ploiesti, miercuri dupa orele de serviciu ar fi ok, macar de o racoritoare :D

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri

Post by anasazzy » 24 Aug 2008, 22:38

miercuri ajung acas dupa 6 seara ,stau la republica ,asa ca pina la olimpia mai fac 40 de minute ----adio lumina si tras :( .asa ca tot simbata sau dumineca. mai sint zile nu au intrat in sac..........yo ~x(

Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Nottingham » 25 Aug 2008, 16:23

Asa e, Akila, m-am exprimat eu gresit.Nu ma gandeam la tine si la Vali.Desi...Parca si tu sai tremurat nitelus.Daca ne luam dupa oficialu' Robu, si tu aveai un nenorocit de semn plasat miseleste si ascuns de ochii lumii ca sa te poata ajuta la ochit... :)) Si p-orma nu v-a verificat nimeni la vizita medicala...Aveati vizita medicala?A?Si nici la arcu' lui Vali nu s-a uitat nimeni cu atentie.Si arcurile voastre sunt in kile, iar regulamentu' zice de livre.Si portocaliu' de pe sageti?P-asta de ce nu-l iei in calcul?Si sotia...Ce cauta sotia?Si mie tot nu mi-a ajuns arcu'.L-au pierdut nenorocitii de romani prin coletarie... :((

Post Reply