Pentru cine e din bucuresti

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Pentru cine e din bucuresti

Post by Nottingham » 25 Aug 2008, 16:31

Aoleu!M-am luat cu supararea lui Akila si am uitat esentialu'.La teren la Olimpia se plateste direct, la fata locului, la antrenor.Sambata si duminica se produc activitati de pe la 11.Uneori si mai devreme, dca se stabileste asta de vineri seara.In rest...Cred ca v-am mai zis.Terenul are cam 100 m lungime.Deci nu e indicat pentru cei care cauta dperformante in distanta.Se trage la tinta.Si inca ceva.La jumatea lui septembrie (13-14) cred, terenul e blocat de cupa Besta.Aviz amatorilor.La ora aia io o sa corectez la admitere. :(

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 25 Aug 2008, 17:51

E clara treaba.....am avut sisteme de ochire cum am zis....acuma cu vizita aia medicala nu ai tu de unde sa stii daca o aveam sau nu....oricum legitimati la club suntem, asa ca nu iti fa probleme in privinta asta...ce cauta sotia acolo.. :)) ..intrebare de baraj....tragea si ea mititica la categoria fete....nu stiam ca e interzis....iar portocaliul ala de pe sageti....ala e de fapt secretu...portocaliul ala are ceva in el si se atrage cu galbenul de pe tinta,,,,,...iar cu semnul ala de pe arc....aia e semnatura mea, si o sa o mai fac in continuare pe multe arcuri de-acu inainte....si oficialu Robu s-a ofuscat degeaba...ca eu acel semn nu il vad...tin mana pe el cand trag cu arcul....

Iata si semnul cu pricina....arcul neavand maner imbracat in piele, a trebuit sa-i fac un semn ca sa stiu si eu de unde sa-l apuc....asta e sistemul meu de ochire cel secret.....la arcul Valentinei se puteau uita ei mult si bine ca nu aveau ce sa comenteze.....in rest eu zic sa lasi gluma la o parte si sa postezi cu mai mare grija pe forum....stii ca imi plac glumele....dar nu cand mi se spune ca am trisat, sau ca nu am fost in regula....hai noroc...
P.S... arcurile noastre sunt in ce vrem noi......uite imi place mie sa spun la lume cate kg forta are arcul si nu cate livre....nu stiam ca si asta e impotriva regulamentului....dar na ce sa-i faci......nu mai bine dam cu var, decat se recunoastem cand gresim si sa ne cerem scuze...???
Last edited by IT_support on 20 Jan 2013, 13:00, edited 1 time in total.
Reason: link inexistent

Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Nottingham » 01 Sep 2008, 17:56

Mi-a venit arcu'!Si n-a venit nimeni de p-aici sa-l vada, sa ma laud si io cu el...Duminica, in schimb, un olimpic si-a dat arama pe fata si a venit cu douas Kassai-uri maghiare, asa ca a iesit de-un miniconcurs.A batut Robu la noi ca la fasole...Si el a tras cu sipca aia verde de fibra care m-a facut de ras la Aninoasa.Da' nu asta-i baiu' mare.Va atrag atentia ca ziua scade, si daca mai ezitati multa vreme...Deja nu se mai poate trage dupa ora 8, adica cel mult 2 ore.

Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Nottingham » 01 Sep 2008, 18:00

Kassai e marca de arc.Daca si p-asta ati ajuns s-o cenzurati...

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::bucuresti
judet:----
Varsta:43

Post by anasazzy » 01 Sep 2008, 18:13

propun o adunare simbata asta 6 septembrie, la olimpia, cei din bucuresti nu sau adunat niciodata mai multi de cinci la un loc , haideti sa ne vedem la o sageata cîţi mai multi posibil .poate asa avem sansa sa ne cunoastem si noi bucurestenii..........marian
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri

Post by anasazzy » 01 Sep 2008, 18:32

notingham spunea ca pe la 11 se incepe activitatea. ar fi ok cam pentru toti sa ajunga din orice colt al orasului

Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Nottingham » 01 Sep 2008, 22:02

E ok sambata asta.Saptamana cealalta, pe 13 e cupa Besta, asa ca terenul va fi ocupat.Daca apare vreo modificare in program, sau daca se poate veni mai devreme, va anunt aici, pe forum.Eu oricum, voi fi acolo toata saptamana, ca din 8 incolo incepe admiterea la mine le fac si nu stiu cand mai apuc sa ajung.Ar fi bine daca ne-am aduna mai multi sambata asta.Si ar fi bine si daca ar veni macar unul sau doi ca sa fie facuta legatura cu cei de acolo ca sa aveti persoana de contact si cand nu-s eu la teren.

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri

Post by anasazzy » 01 Sep 2008, 22:14

ok am sa incerc sa vin eu. daca altul are timp si vrea sa vina si el chiar va rog.notingham tu te duci zilnic ? daca nu anunta aici cu o zi inainte si ne vedem acolo.

Nottingham
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Nottingham » 01 Sep 2008, 22:33

De la Aninoasa incoace am lipsit doar lunea, cand nu e activitate, si sambata asta, ca a avut al mare buba la stomac.Saptamana asta o sa fiu zilnic.De luni insa...Numai bunul Dumnezeu stie cand mai pot ajunge.Daca ajungi inaintea mea si e poarta incuiata la intrarea mare, zici ca mergi la Chelsea, la arc, si nu-i problema.

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 02 Sep 2008, 01:00

Salutare arcasilor,in primul rand vreau sa intreb cat de taxa pe olimpia,in caz ca vin macar sa stiu de cati bani sa dispun si in al doilea rand vreau sa va zic ca daca nu se poate pe olimpia putem merge pe un teren foarte mare(sau destul de mare-peste 100m latime si 200 lungime)undeva pe langa piata Ramnicu Sarat9daca am gresit Torlek sa ma corecteze).Acolo am mers eu si cu Torlek de foarte multe ori sa tragem cu arcul si a fost ok + ca tinta o pumeam in deal,iar sagetile se infigeau in pamant atunci cand ratam tinta.Multa bafta tuturor.

Post Reply